luni, octombrie 10

Povestea cuielor

http://photopeach.com/album/15qohoj

FRUMOSULEAICI.


O saptamana spornica, vesela, divina.

Cine esti? Un DAR

"Fii o lumina asupra omenirii si nu ii face rau. Incearca sa construiesti, nu sa distrugi. Cum? Prin exemplul tau luminos. Cauta numai bunatatea. Vorbeste numai in adevar. Actioneaza numai in dragoste. Traieste Legea Iubirii acum si mereu. Da totul, nu pretinde nimic. Evita tot ce e nedemn. Nu accepta inacceptabilul. Fa din fiecare moment al vietii tale o revarsare de iubire.

Foloseste fiecare clipa ca sa gandesti gandul cel mai inalt, sa spui cuvantul cel mai inalt, sa faci fapta cea mai inalta. Adu pace pe pamant, aducand pace celor a caror viata o atingi.

Imbratiseaza fiecare imprejurare, insuseste-ti fiecare vina, impartaseste fiecare bucurie, contempla fiecare mister, pune-te in pielea fiecaruia, iarta orice jignire, vindeca fiecare inima, respecta adevarul fiecărei persoane, iubeste Dumnezeul fiecarei persoane, protejeaza drepturile fiecarei persoane, pastreaza intacta demnitatea fiecarei persoane, promoveaza interesele fiecarei persoane, ingrijeste-te de nevoile fiecarei persoane, accepta ca fiecare persoana este sfanta, scoate in evidenta cele mai mari daruri ale unei persoane.

Fii un exemplu viu, insufletit, al celui mai inalt Adevar care salasluieste in tine.
Vorbeste despre tine cu smerenie, ca nu cumva cel mai inalt adevar al tau sa fie interpretat in mod gresit, ca o laudarosenie.

Vorbeste bland, ca nu cumva sa se creada ca incerci doar sa captezi atentia.
Vorbeste cu bunatate, pentru ca toti sa poata cunoaste dragostea.
Vorbeste deschis, ca nu cumva sa se creada ca ai ceva de ascuns.
Vorbeste sincer, ca sa nu fii inteles gresit.
Vorbeste adesea, astfel incat cuvantul tau sa nu fie uitat.
Vorbeste cu respect, ca nimeni să nu fie jignit.
Vorbeste cu dragoste, astfel incat fiecare silaba sa vindece.

Fa din viata ta un dar! Aminteste-ti mereu că tu esti darul! Fii un dar pentru oricine care-ti intră in viata si pentru oricine in a carui viata intri. Fii atent: sa nu intri în viata altuia, daca nu poti sa fii un dar. (Tu poti fi intotdeauna un dar, pentru ca intotdeauna esti un dar - desi uneori nu iti dai voie să stii acest lucru).

Cand cineva intra pe neasteptate in viata ta, afla ce dar trebuie sa primeasca acea persoana de la tine. De ce altceva crezi ca vine cineva la tine? Fiecare persoana care a venit vreodata la tine a venit sa primeasca un dar.

Primindu-l, el iti dă tie un dar – darul de a trai experienta si implinirea lui Cine Esti.
Cand vezi acest adevar simplu, cand il întelegi, vezi cel mai mare adevar dintre toate!"

Neale Donald Walsch – Conversatii cu Dumnezeu