marți, februarie 15

rochie de mireasa


candva... credeam in iubire. una singura, si sincera, si copilaroasa, si vesnica.

azi, nu mai cred. cu toate astea, zambesc. mi-e greu, simt ca ceva s-a rupt in mine, caci am vazut casnicii fericite, si batrani care s-au iubit si respectat pana cand doar moartea i-a despartit. ce s-a intamplat cu dragostea? ce s-a intamplat cu noi, oamenii? de ce ne-am salbaticit si am devenit rai? unde, cand, cum si cui ne-am vandut sufletele si dragostea din noi, si dorinta de a fi iubiti, si puterea de a darui?

am gasit aceasta fotografie la un articol scris de Alice Nastase, redactor la revista TANGO, o revista de citit si iubit. spunea ca nu trebuie sa mai visam la rochia alba de mireasa, caci vremurile s-au schimbat, si ea poate fi roz, vernil sau ivoir.

a fost o vreme, cand citeam disperarile acestei femei ca nu isi gasea iubirea. o judecam aspru gandind: "dar are deja doi copii! este fericita sau macar a fost!" acum, se pare ca este fericita pentru totdeauna. deci... se poate!?

tot ce mi-as dori ar fi sa traiesc o zi intr-o rochie alba de mireasa... si sa fie simpla... si sa fiu eu.... si sa zambesc... si sa cred din nou in iubire si in au trait fericiti pana la adanci batraneti... si sa dansez... un Tango, un vals... un cha cha.... si un Meniaito. :) ... si sa impart bucurii si sa eman fericirea prin toti porii...

si visele se destrama si/sau ingheata de la ger...

Tu ce alegi?


masini si numere

la o seara de povesti, o fata ne arata ca din dragoste pentru masina ei, si-a facut tatuaj pe spate cu o masina. normal! ni l-a aratat... ne-a placut. wooow. e super sa ai curaj, sa faci nebunii.

ieri, ma suna o mamica si imi spune:
- vreau sa vin la scoala, dar nu pot urca la cancelarie. mi-a zis baiatul ca aveti un Matiz. imi spuneti numarul? va astept in parcare.

- ha ha ha. (atunci, imi vin in minte doua replici: "ca pe tatal meu, Calin" sau "singur Eu" ca in Pacala). LZK.... raspund incantata. (da, si eu imi iubesc masinuta.... si mi-e ciuda ca nu am suficient curaj sa o scot departe in lume). imi poarta numele.

si ne-am gasit in parcare... langa masinuta mea... :)

Vine PRIMAVARA! AM ZIS!


ieri... am primit in dar ghiocei. :) multumesc si mii de zambete daruiesc la schimb.

azi, am primit un mesaj ce mi-a readus increderea ca mai sunt si oameni care se gandesc frumos la femei si mai ales din timp:

"Primăvara nu este departe şi cum intenţionăm să celebrăm acest anotimp al regenerării aducând un omagiu frumuseţii şi graţiei ( 8 Martie), rugăm colegele înscrise în reţeaua Cititor de Proză să ne trimită adresa poştală ( nu uitaţi codul!) la .....

Un mic cadou (sub forma unei cărţi) va încerca astfel să-şi găsească drumul către inima dvs!"

ei... nu-i asa ca este minunat?!

o zi cu soare in suflet, cu zambet pe chip si bucuria in buzunare! magie de magie.... vise implinite, spor si veselie!