marți, decembrie 13

Nu ca voi sa va-nspaimant :)


Nu credeam ca am s-o traiesc si pe asta... :) Eu... sa primesc diploma de om bun. Eu... care am fost acuzata ca tind spre faima... ca sunt mandra... ca imi chinui elevii (rog cu drag si nerabdare ca aceste persoane sa imi intervieveze elevii... fosti si actuali) ... in fine... ORICUM sunt, numai buna NU!

Iote bre... ca s-au gasit doi oameni - Razvan si Corina - si o fundatie care se ocupa culmea de copii, sa-mi ofere aceasta diploma. O puteti castiga si voi... stati linistiti... nu-i greu... doar sa oferi un zambet, un ban si multe ganduri bune, cateva imbratisari unor copii. Ei sunt adorabili si va recompenseaza dragostea primita in dar, o data intr-un an, adica de CRACIUN, cand suntem mai buni. Asadar, nu e un merit personal.

Hai ca maine postez si diploma de cea mai buna profesoara.

Sunteti liberi sa ma impuscati.... Mi-am realizat visele. :)

Multumesc prietenilor, dar mai ales dusmanilor ca m-au determinat sa lupt, sa devin din taurasul Ferdinand un taur de corida... :) Avertisment: anul 2012 se anunta un succes continuu pentru tauri.... asadar... nu va imbracati in rosu.

Zambete... minuni.... impliniri.... imbratisari si... vise realizate! Credeti in ele... personalizati-le, dati-le forma si muuuulta culoare. :)

Sa auzim de bine...

Va dau intalnire cu umanitatea - si cu mine (hahaha)

Uneori suntem amenintati deoameni rai...alteori de soarta si alteori de fricile trecutului. Manole era amenintat, impreuna ca familia sa de David.


Draga prietene al Casutei cu copii,
Alaturi de tine putem sa facem din marti, 13, o seara norocoasa pentru 50 de copii fara noroc. Marti, 13 decembrie 2011, la 19:30 la ceainaria Green Tea strangem bani pentru masa de Craciun a celor 50 de copii de la Casa Florian. Copiii ne-au pregatit colinde, iar fursecurile delicioase si ceaiurile aromate sunt din partea casei in schimbul biletului de intrare. Daca nu ai cumparat deja cadoul pentru cei dragi, vei gasi si un targ de obiecte hand-made. Toate fondurile vor fi donate pentru masa de Craciun a copiilor. Orice alt sprijin este primit cu mare bucurie.

Evenimentul este organizat de Casuta cu copii, cu sprijinul Junior Chamber International Bucuresti, in cadrul JCI Charity Mixer 2011.

Cand? Marti, 13 decembrie 2011, 19:30
Unde? Ceainaria Green Tea, Str. Dr. Burghelea Nr. 24, Sector 2, Bucuresti http://greentea.ro/contact/
De ce? Pentru masa de Craciun a celor 50 de copii de la Casa Florian
Intrare: 25 lei (ceaiul si fursecurile sunt din partea casei)
Vrei sa donezi si nu poti ajunge la eveniment? Asteptam un e-mail la: casutacucopii@yahoo.com

Casa Florian este locul unde zilnic 50 de copii pe care norocul i-a ocolit in viata primesc o masa calda si sprijin pentru a merge la scoala. Casa Florian este un centru de zi creat si sustinut de fundatia Joyo (
http://www.joyo-foundation.ro/) pentru copii marcati de saracie, neglijenta si abuzuri.
Te asteptam cu mare drag!
Corina Buzoianu
Initiator Casuta cu copii
0721 719 739
casutacucopii@yahoo.com