sâmbătă, februarie 21

Indiferența

Cum o fi să mergi înainte fără a privi în jurul tău? Fără să îți pui întrebarea dacă o vorbă, un gest de al tău a produs suferință cuiva? 

Cum poți citi mesaje... mailuri de la un om care a crezut minciuna ta că îi ești prieten... și să nu îi oferi un răspuns? Ce suflet poți avea să lași un om mult mai sensibil decât tine să se perpelească. Scrie-i ceea ce simți: „Nu mă mai interesezi! Sunt mai deștept decât tine, nu vreau să pierd timpul. Eu sunt cel mai frumos, deștept, bun... și nu vreau să interacționez cu tine. Sunt un om atât de ocupat.... încât  nu îți pot scrie o explicație. Iartă-mă că te-am mințit... așa cum au făcut și alții. Educația mea nu a cuprins lecția bunului simț și a adevărului.”

Adevărul este că expresia... mutu tace și le face este extrem de relavantă acum... 

Știu că... atunci când vor avea nevoie, mă vor căuta. Oare eu de ce am timp, dar mai ales voință și bun simț să le răspund? E chestia de alegere. Trăim vremuri grele... inumane... în care lupta pentru existență... lupta pentru a fi bine fiecăruia în parte primează. Rar mai întâlnești oameni care să te ajute, care să te asculte, care să îți ofere o îmbrățișare, un zâmbet. 

Am de ales: mă schimb și intru în tagma lor sau rămân așa cum sunt, cu riscul de a suferi în continuare. Cel mai bine ar fi să mă imunizez la nesimțirea, indiferența, răutatea și egoismul lor. 

Crezi... lupta... viseaza.... o alta viata

Muzica - Taxi







Pentru un om MINUNAT: ALEXANDRA SFIRLOGEA

Sfirlogea Alexandra este omul care a crezut in fiecare dintre noi, colegi, elevi. Ne-a ajutat cand ne impotmoleam in tristete, neputinta si voiam sa renuntam.
Imi amintesc ce fericita era cand i-am spus ca intentionez sa public o carte pentru copii! Cu cata bucurie mi-a oferit bani pentru a-mi implini acest vis!

Va rog din tot sufletul, daruiti pentru o MINUNE de om care iubeste viata, zambetul, copiii, meseria!

LEI: RO11BRMA0999100068254434
EUR:RO11BRMA0999100068254628
USD:RO11BRMA0999100068255016
SFIRLOGEA MARIA ALEXANDRA – CNP: 2690529463066
BANCA ROMÂNEASCĂ
COD SWIFT: BRMAROBUXXX


Alexandra, te astept cu drag la povesti... 
Iti multumesc pentru incurajari, pentru ca mi-ai spus ca e important sa fiu sincera cu elevii si sa le spun ca exita bine si rau, urat si frumos... sa le atrag atentia cand gresesc! Stiu, parintii vor sa auda numai laude! Insa... corectitudinea formeaza oameni frumosi! 

Sanatate, energie, zambete, imbratisari!
Te asteptam ACASA, la colegiul Grigore Moisil, alaturi de elevii tai veseli, frumosi, inimosi!