luni, septembrie 22

M-am jucat cu povestea Cenușăreasa

Cenusareasa a ajuns in casa mamei vitrege, care nu o scapa nicio clipa de sub control. Ii verifica orice activitate... de la stersul prafului pana la spalatul vaselor. Surorile radeau de ea si ii ingreunau munca. 
Intr-o zi, Cenusareasa s-a infuriat si le-a pedepsit pe cele doua surori. In timp ce isi faceau somnul de frumusete, a patruns in iatacele lor si le-a tuns. Ce tipete se auzeau cand s-au privit in oglinda va inchipuiti. 
Ziua balului a sosit. Surorile erau tunse modern, franjurat. Toata lumea isi ascundea rasul fie in batiste, fie in evantaie. 
Printul a trimis soferul cu Hyundai sa ii aduca si pe sora celor doua printese stilizate. 
Cenusareasa a refuzat. Nu avea cu ce sa se imbrace. Dar soferul primise fisa postului, cu toate instructiunile. Stia ca avea de mers la Zara> Berska si alte magazine de fite, pana cand tanara isi va gasi rochia potrivita. 
Ajunsa la bal, tanara atragea priviri si exclamatii... dar nu, nu de admiratie! Rochia ei era extravanganta si foarte chicioasa... Tocul pantofului a cedat... si surpriza.. dar s-a deformat atat de rau incat nu i s-a mai potrivit. 
Bine, bine... si povestea... cum se termina?! 
Cenusareasa a fost inlocuita in inima printului de nimeni alta decat de vanzatoarea de la Berska... 
Oare a facut asta intentionat? Nu credem...
Important este sa nu te lasi influentat de ceilalti in alegerile pe care le faci... mergi pe simplitate, veselie, dragoste si armonie... :)



M-ai dat cu totul peste cap

hai să nu ne certăm