duminică, octombrie 18

Duminică de toamnă

Am visat şi m-am trezit visând. E aşa de bine. Am visat cadouri de Crăciun, că aveam bani pentru toată lumea şi liste unde erau trecuţi toţi oamenii dragi.
M-am trezit liniştită. Am luat cartea lăsată aseară lângă pat şi am lecturat. E aşa bine să leneveşti într-o duminică ploioasă şi rece, prea rece pentru o zi de octombrie.
Ei, vedeţi... de asta nu-mi place mie toamna. E atât de rece, de impersonală... vine cu astenia ei şi nevoia organismului de a lua vitamine... da... vine cu fructe şi vitamine.
Dar, cu toate astea parcă îţi aduce timp pentru tine şi pentru sufletul tău.
Aduce nevoia de purificare, de curăţare profundă o sufletului şi organismului de rele şi frustrări.
E necesară o toamnă în fiecare dintre noi... vântul alungă răul şi urâtul din noi.

Slogan ASUS

"Prietenos, inteligent, săritor... aduce muzica, filmul, fotografia în sufletul tău pentru a-l lumina.
E serios şi tandru, te ascultă - îndeplineşte orice comandă - şi îţi este alături în momentele sumbre ale vieţii.
Căutaţi compania prietenului ASUS, acum şi întotdeauna."
Acest text este pentru concurs superblog 2009: http://pcnews.ro/2009/10/16/superblog-2009-ziua-2/

Superblog 2009

Zi de toamnă iernoasă. Ha ha ha. Vreau ceva care să mă încălzească. Ar fi bine o îmbrăţişare, dar n-am de unde lua. Aşa că, deschid yahoo-ul. Îmi verific poşta electronică. "Ce faci în weekend?" un newsletter extrem de util de la 121.ro. Dau click pe el şi văd că se organizează concurs de bloguri.
Ei... nu daţi în mine cu pietre. Dumnezeu mă iubeşte. Blogul îmi este citit chiar de super oameni, pot spune. Da, vreau să particip la acest concurs, să ies din amorţeală, să scriu interesant - şi interesat - frumos, cu stil.
"Competitia de blogging SuperBlog revine in a doua editie cu si mai multe premii pentru bloggeri si, in premiera, si pentru cititorii acestora. Gazduit de www.pcnews.ro in perioada 15 octombrie - 14 decembrie a.c., SuperBlog 2009 are ca sponsori companii de mare calibru, pregatite sa recompenseze creativitatea bloggerilor cu premii in valoare totala de peste 12.000 USD."
Nu particip pentru bani. Jur. Nu sunt chiar atât de norocoasă, de talentată nici nu mai discut. Vreau să-mi fac prieteni, vreau să devin o mare scriitoare - doar locuiesc pe stradă cu nume de roman, nu pot să nu iau în calcul că este un semn dat - aşa că, îmi fac mâna participând la diverse concursuri.
Deci... am decis: mă înscriu pe http://www.pcnews.ro/, cu al meu blog personal şi nebunatic, cu emoţii, răutăţi, zvonuri, impresii, trăiri intense, poveşti, teatru, film, muzică, iubire ascunsă.
Să fie într-un ceas bun, să am inspiraţie.
Succes tuturor. Să câştige cel mai bun.