duminică, septembrie 12

surpriza minunata

"dup-atata frig si ceata, iar s-arata soarele" spune un cantec pe care-l ascultam cu placere cand eram mica (nu ca acum nu as asculta "omleta din oua de broasca testoasa" - ha ha ha - doar ca este vorba de zoologie in text, atat. e totul profesional - ha ha ha).
ei, dar sa revenim la oile noastre (am vazut la o pustoaica in autobuz o geanta cu oi multe, fiecare avand o alta mimica: una era veseala, alta visatoare, una trista, alta vorbareata etc. - m-a facut sa zambesc - asa gasesc eu motive de a-mi insenina zilele; simplu si pur; sau pur si simplu).
cam adormita dupa ce am dat apa la soricei azi noapte - nu stiu ce am azi de aduc in discutie atatea animale; aa... ba stiu: sunt diriginta la o clasa a VI-a, unde voi preda zoologia, asa ca, ma antrenez; imi fac o cafea, si verific posta electronica (vreau sa va marturisesc ca e sarcina de serviciu; la sedinta cu inspectorea ni s-a spus sa ne verificam zilnic mailul, caci ne vor fi trimise informatii in acest mod).

wooow! ce suuurpriza! deci nu-mi pot imagina ca mi se intampla mie. am fost considerata demna sa apar invitata pe blogul unui om special, care mi-a fost mentor la scriere. [devin putin trista, caci saptamana aceasta incepe un alt curs de scriere, la Fundatia Calea Victoriei, dar situatia financiara nu-mi permite sa-l onorez]. cred ca a fost primul profesor din viata mea pe care am avut curajul (sau tupeul?) sa-l infrunt, in fata caruia mi-am spus punctul de vedere.
pentru detalii, click aici.
duminica frumoasa si ganduri alese!
zambetele si bucuriile sa va fie parteneri in fiecare clipa!