sâmbătă, mai 26

La teatru

Pentru cine ma cunoaste, nu e nimic nou. Iubesc teatrul... as dormi intr-o sala de teatru. :) 
Am participat la un concurs si, in nebunia mea, am crezut ca am castigat o invitatie la "Doua povesti de amor" de Cehov.
Sunt sunata si anuntata ca nu eu sunt castigatoare, ca astrele nu au tinut cu mine, dar, pentru ca am scris frumos si iubesc teatrul, ma pot duce in locul organizatoarei de eveniment. Multumesc Anca!

Si totul este bine cand se termina cu bine... si de abia astept sa merg la teatru, in incinta ArCuB.
AICI


DOUĂ POVEŞTI DE AMOR

27.05.2012, SALA ArCuB
Duminică, 27 mai, de la ora 19.00, ArCuB vă invită la o nouă reprezentaţie a piesei Două poveşti de amor - un spectacol coupé format din două piese scurte, scrise de A. P. Cehov:  Ursul şi Cerere în căsătorie. 

Protagoniştii acestei comedii sunt: Cerasela Iosifescu, Silviu Biriş şi Ion Arcudeanu. Scenografia îi aparţine lui Bogdan Spătaru. Regia este semnată de Mircea Cornişteanu. 

Reputatul critic de teatru, Ileana Lucaciu spune despre această montare: “Cheia succesului acestui spectacol o deţin fireşte actorii, remarcabili în cele două ipostaze propuse de regie.
Două poveşti de amor este un spectacol pentru marele public, cu respect cultural faţă de Cehov (…).” Aşadar nu rataţi “un spectacol first class, găzduit într-o sala nouă şi elegantă!”           ( Silviu Biriş)

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batişte nr. 14) sau online pe bilete.arcub.ro
Preţ: 35,00 lei (Categoria I) şi de 26,50 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de bilete ArCuB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 15,90 lei.     

Vezi comunicatul de presă