luni, decembrie 1

Taur - horoscop decembrie

Horoscop decembrie: 


Previziuni pentru zodia Taur


Luna decembrie este plina de surprize pentru nativii zodiei taur.
Viata sentimentala cunoaste in sfarsit o puternica ascensiune si un succes nesperat. In ultimul timp aceasta zona a fost neglijata de catre astre, dar incepand cu jumatatea lunii decembrie lucrurile incep sa se miste intr-un mod corespunzator si intr-o directie favorita pentru cei ce simt lipsa afectiunii si a atentiei.
Sectorul financiar este in atentia astrelor si este chiar rasfatat de catre acestea pentru ca se anunta castiguri foarte mari cu un efort minim. Se mai poate vorbi si despre o investitie avantajoasa, cadouri financiare si multe alte lucruri ce sporesc acest sector astfel incat nativii sunt in culmea fericirii.
Efortul depus in ultima perioada isi spune cuvantul in privinta sanatattii fizice si se simte o oarecare slabire a organismului si o suprasolicitare. Mai multa odihna si totul este in regula.

*

Taur

Cu Saturn care va parasi in sfarsit pe 23 decembrie casa relatiilor, lucrurile nu aveau cum sa nu se schimbe radical in bine pentru Taur. Daca ultimii ani nu v-au adus satisfactii prea mari pe plan personal, odata cu 23 decembrie, astrele decid sa schimbe regulile jocului. Momentele dificile sunt depasite, iar voi sunteti decisi sa mergeti mai departe si sa profitati de noile sanse care vi se ofera. Relatiile de lunga durata se resudeaza plecand de la premise noi, iar cele initiate in ultimul decan al lunii sunt menite sa evolueze rapid si frumos, putand chiar duce la o casatorie.



O iubire