luni, decembrie 19

Ultima postare :)


In zori de zi aburiti de ganduri... ma trezesc cu greu, dupa lectura unei povesti de iubire intre Edith Piaf si marcel Cerdan. Am decis: este ultima postare. Poate voi reveni cand voi locui in alt oras... poate voi reveni cand voi avea un alt statut.... poate voi reveni de dor... din cand in cand.

Mi-e foarte dor de mine.... de preocuparile mele (lecturi, tricotat - si nu glumesc -, scris). Mi-e dor de intalniri dese cu prieteni. Mi-e dor sa ma intorc la oamenii care ma cunosc pe mine ca OM, nu ca bloggerita. De multe ori mi-am furat vorbe, injurii din cauza unor cuvinte neintelese.

Ieri vorbeam cu o buna prietena, intrigata de faptul ca nu are bani sa faca fapte bune.


MULTUMESC TUTUROR CARE AU IUBIT ACEST BLOG, CARE M-AU INCURAJAT SI MI-AU FOST ALATURI IN MOMENTE TRISTE, CUMPLITE, DAR SI IN CELE VESELE.

SARBATORI FERICITE SI UN AN 2012 PLIN CU REALIZARI, SANATATE SI ARMONIE.

ZAMBETE SI BUCURII, DRAGII SI DRAGELE MELE CITITOARE!

"Draga mea, copiii nu au nevoie doar de mancare si haine. Ei sunt avizi de afectiune. Cati copii nu ti-au oferit din ciocolata lor desi nu au mai vazut de luni de zile? Dar cati copii s-au desprins usor din bratele tale la plecare?"

Putem sa daruim si fara bani... Dragostea nu se cumpara.... :)

Am nevoie de timp.... si simt ca eliberandu-ma de blog... il voi economisi. Stiu ca sunt oameni care vor regreta. Sunt altii care vor spune: "am mai scapat de o pierde vara care se "lauda" cu tot ce face ea." Sunt oameni SALVATI de acest blog. Ei mi-au spus asta... si ii voi ruga sa marturiseasca de va fi nevoie de dovezi (stiu ca nu este).

Voi citi enorm si voi scrie enorm.... Imi doresc s aincep o carte pentru adolescenti... Mai nou, traiesc printre ei. Imi doresc sa creez o lume mai frumoasa.... atat cat pot face EU impreuna cu cei care vor sa se implice.

Imi doresc armonie, liniste, echilibru, sanatate, voie buna, zambete, energie, prieteni pe care sa-i aud cat mai des... sa-i vad si sa-i imbratisez. :)