miercuri, iulie 17

Haideti la MiniMe sa ne jucam cu Tobias :)


Vineri, 19 iulie, de la ora 17.30, copiii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani sunt invitati la un Atelier de poveste al carui erou este Tobias, elefantelul colorat, personajul principal al cartii cu acelasi nume, aparuta la editura Aramis. Gazda atelierului va fi doamna Claudia Groza, creatoarea lui Tobias.

De cate ori copilul dumneavoastra nu s-a simtit coplesit de parerea celor din jur? De cate ori a refuzat sa se mai joace cu unii copii pentru ca radeau de el – ba ca are parul prea lung, ba ca se inroseste prea tare, ba ca… De la Tobias va invata cum sa reactioneze si cum sa fie el insusi.
Iata ce vom face, timp de doua ore, la Atelierul de poveste:
- vom afla povestea lui Tobias, prin lectura autoarei;
- vom dezvalui visele fiecaruia si vom invata ce inseamna sa fii prieten si cat de importanta este prietenia;
- vom colora si decora planse cu Tobias;
- vom juca diverse jocuri in care personajul principal este Tobias;
- ne vom costuma in elefantel si vom face fotografii;
- fiecare copil va primi o carte “Tobias, elefantelul colorat”.
Dupa intalnirea cu Tobias, elefantelul colorat, veti fi mai veseli si mai optimisti.
Numar locuri: 10.
Taxa de participare este de 48 lei / copil si cuprinde activitatile de la atelier (2 ore) si un exemplar al cartii “Tobias, elefantelul colorat”.

Taxa de participare se plateste in avans fie prin virament bancar (Fundatia Nadia Comaneci – cont RO38BTRL04501205H87589XX – Banca Transilvania, Sucursala Dorobanti), fie numerar la sediul Fundatiei (Calea Grivitei nr. 150, sector 1, Bucuresti).
Inscrieri la             0741 199 600       sau office@cursuriminime.ro
Va asteptam cu drag la MiniMe!

Povesti si muzica pentru copii

De aseara am inceput sa scriu povesti.... si scriu si scriu.
Dupa o cadere de calciu ce m-a tintuit la pat vreo doua ore de dimineata, am revenit la povesti. Intr-o mica pauza, am cautat un CD cu muzica pentru copii. Am nevoie pentru atelerierul cu Tobias de vineri 19 iulie, orele 17.30 la Centrul MiniMe din Calea Grivitei numarul 150. Cat coloram, lipim  si ne jucam jocuri cu Tobias ca personaj, m-am gandit ca ar fi bine sa auzim si cantecele pentru copii.
Acum, revin la povesti. 
Imi doresc sa ne vedem cu bine la atelierele pe care le organizez cu mare drag si bucurie pentru copii. Sa stiti ca e de munca si nu ma imbogatesc din taxele de participare. De multe ori, de abia imi acopar cheltuielile pe materiale: creioane, lipici, fise xeroxate. Dar nu ma supar! Vreau sa vad copii fericiti, buni, sanatosi, creativi si inteligenti, care sa creada in visele lor si sa devina OAMENI ADEVARATI, SENINI SI MINUNATI!
O dupa amiaza cu bucurii si zambete!