sâmbătă, octombrie 9

tot din iubire...

ha ha ha...

iubirea este de multe feluri.... sunt sigura ca stiati si nu vin sa fac filozofie, nici sa povestesc despre acest subiect atat de dificil....
exemplul de asta seara este simplu... iubesc hartia, literele si clar, cuvintele, mirosul de tus. chiar zilele trecute vorbeam cu sora mea ca ar trebui sa dau masina de scris pe care am folosit-o prin 1996... putin. din greseala sau de fapt din intamplare, am gasit pe mail un curs de legat carti. organizat la Fundatia Calea Victoriei... apoi am ajuns la o poveste despre moara de hartie, care este foarte harnica: recicleaza hartie, produce hartie manuala, si o prelucreaza in multe forme.
prin vara, voiam sa "vand" texte pentru invitatii de nunta, botez, si alte evenimente.
acum... am gasit! aici e de mine: click aici

daca va tenteaza, dati o mana de ajutor... tot vine iarna...
hai sa fim creativi, sa ne bucuram sufletele cu lucruri utile si frumoase!


scriere de iubire


iubire, ai zarit raza de soare din jurul orelor 15?

te cauta. eu o trimisesem sa te aduca la ceas tarziu in noapte, sa te privesc inca o data, iar tu sa-mi spui o poezie si sa-mi masezi tamplele ce zvacnesc de atata dor de armonie si dragoste.

hai sa fim si azi impreuna, sa descoperim frumosul din noi si minunile din jurul nostru, sa devenim mai buni si mai intelepti, sa inmagazinam energia iubirii care poate darama raul si inalta palate.

hai sa scriem azi o poezie dedicata armoniei, sa compunem un cantec vesel care sa miste sufletele impietrite de invidie, sa coloram plansa pe care am desenat orasul si oamenii.

hai sa construim o dragoste atipica!