duminică, octombrie 2

La botez

O buna prietena isi boteaza baietelul. Nasa imi este medic de familie. Nu am bani sa merg la restaurant, dar stiu ca se vor bucura daca ajung acolo. 

Astfel de evenimente ma intristeaza putin... mi-e drag si dor de clipa in care imi voi tine in brate copilul. Incerc sa inteleg ca voi avea timp pentru toate (asa mi se tot spune de un prieten drag de la o vreme; poate are dreptate). Pana la urma sunt femei casatorite, care se chinuiesc de ani de zile sa devina mame, iar eu cu ce drept cer asta? 

Una peste alta, prezenta mea la botez a produs bucurie. Pana si fotograful s-a simtit  mandru sa ma cunoasca. A declarat ca pozele cu mine sunt gratis. :)) Am fost sarutata si imbratisata de parca eu eram implicata in eveniment. :))

Am retrait emotiile din luna iulie, cand am fost eu nasa. Sunt clipe de neuitat intr-o viata. :) Doresc fiecarui om cu suflet sa le traiasca.

Zile cu ganduri bune si clipe fericite. :)

Semne si ingeri

“Dacă este într-adevăr evident că îi iubeşti pe oameni, le va fi greu să nu simtă la fel faţă de tine.”
Lois McMaster Bujold


Ieri, prin oras...  obosita, cu lacrimi in ochi - stresul, dezamagirile, asteptarile mele prostesti (la care renunt incet incet ), oboseala, programul incarcat - trec pe langa o batrana care cersea. Nu am bani. Sunt intr-o pasa frinanciara proasta. Sunt intretinuta de fetele mele (ma simt cumplit). Pasesc mai departe. Aud o voce angelica....
- Domnisoara, domnisoara, va roog....
Un gol in stomac m-a facut sa ma opresc. Nu imi mai cumpar nimic de mancare si ii dau dansei 5 lei.
Ca niciodata, mi s-a urat " Drum bun!" Nu amreactionat pe moment. Acasa, am inteles ca era de fapt un inger care m-a incurajat ca va fi bine, ca voi ajunge acolo unde imi doresc, ca voi calatori. Am intelesca in ultimele doua luni, actiunile mele au fost benefice si mi-au pregatit oarecum calatoria. 


Vineri, o eleva ii spune unui coleg. :"Ce frumos scrii." Adaug:
- Si eu sunt complexata de scris. Si eu sufar cand vad baieti care scriu caligrafic.
- La fel si eu, doamna. 

Usor usor.... complexe, frustrari.... ies la suprafata, le accept si le vindec.

Melodie cu versuri frumoase si ritm