joi, aprilie 10

Motto

Sunt abonata la un newsletter de "Cuvinte celebre"... si azi, l-am primit pe acesta: "Oamenii au un talent deosebit in a alege ceea ce le face rau". Am zambit... asa sunt eu... cand e bine, nu-i de mine, cat e rau, hop si eu!
Sunt obosita... foarte obosita... extrem de obosita... epuizata... 
Ma intorc la scris... numai povestile ma salveaza! 
In ultima perioada... mi se tot trimit semne... semne clare... sonore, de fapt verbale... iar eu ma incapatanez sa le cred... le aud, le inregistrez, le analizez, stiu ca sunt adevarate dar ma inversunez sa cred ca pot face ca mine... 
Da... sunt nebuna... chiar daca indur jigniri... si lucruri neadevarate.. si merit mai bun, mai mult... ma incapatanez sa cred ca va fi bine! Stiu ca se poate, chiar daca mai greu... 
Voi cand vi se ofera ceva zambiti? Dar cand asteptati ceva si nu primiti, mai zambiti? Putini dintre voi... stiu...
Ei bine... eu zambesc... chiar daca ma doare teribil ca cei dragi mie... sufera si merita mai mult... Incerc sa ma clonez si Il rog pe Dumnezeu sa imi dilate timpul. Uneori reusesc! Alteori nu. E greu singura! Atat de greu! 
In saptamana aceaasta... fiul lui Dumnezeu sufera... Ii voi fi alaturi in suferinta... stiu foarte bine cum este! Stiu... si doare... si ustura... dar.... intr-o zi va fi bine! Cand va fi acea zi, Dumnezeu, doar El stie!

Povesti si seminte la Braila - Multumesc




Micul medic la Braila