vineri, februarie 14

MULȚUMESC

MULȚUMESC Ș. PENTRU TOATE AMINTIRILE PE CARE LE-AM ADUNAT ÎMPREUNĂ... 
MULȚUMESC  Ș. PENTRU CĂ AM ÎNVĂȚAT CE ÎNSEAMNĂ TOLERANȚA, RĂBDAREA, ARMONIA, CINEMATOGRAFIA!
MULȚUMESC Ș. PENTRU  TOATE LOCURILE VIZITATE! (SPER LA CÂT MAI MULTE!)


IUBIRE NECONDIȚIONATĂ

DRAGOSTEA ADEVARATA - Iubeste-ti partenerul neconditionat. 
INCREDEREA – Trebuie sa aveti incredere unul in celalalt. In caz contrar, vor interveni certurile care sunt cei mai mari dusmani ai unei relatii fericite. FIDELITATEA – Trebuie sa fii fidela persoanei iubite chiar daca vizual se poate intampla sa fii atrasa si de o alta persoana. 
ANGAJAMENTUL– Angajamentul va lua sub umbrela sa relatia voastra si o va suda. Daca ti-ai asumat un angajament fata de celalalt cum ca el este cel pe care il iubesti, poti lupta impotriva oricari tentatii care va aparea pe parcurs. 
RABDAREA SI PERSEVERENTA– Trebuie sa dai dovada de rabdare in fiecare imprejurare a vietii prin care ai putea sa treci alaturi de partener.
IERTAREA – Invata sa va iertati unul pe celalalt atunci cand unul dintre voi comite o greseala. Atunci cand esti iertat, bunavointa isi face intotdeauna loc.
SCUZELE - Invata sa spui “imi pare rau”. Uneori, “imi pare rau” este un cuvant greu de spus, dar este extrem de important intr-o relatie. 
LOIALITATEA - A fi loial inseamna a avea intotdeauna o recompensa. Inseamna ca inima ta este doar pentru cel iubit.



APRECIEREA - Aprecierea este gratuita. Trebuie sa iti apreciezi partenerul pentru fiecare realizare a sa. Acest lucru il va face sa se straduiasca mai mult, atat pentru tine, cat si pentru a avea si alte realizari. 
DUMNEZEU ca fundament al vostru - Mai presus de toate, include-l pe Dumnezeu in fiecare aspect al relatiei voastre. Relatia va fi mai puternica daca este intemeiata cu Dumnezeu.