joi, mai 5

5 mai - ziua barbatului

o noua zi se deruleaza. "dar nu oricare" imi spune ieri un prieten. asa este, este ZIUA BARBATULUI. La multi ani senini, sanatosi, cu veselie si impliniri va doresc tuturor!

tot azi este Sf. Irina... stiu ca este o zi foarte importanta in calendarul bisericesc. La multi ani Irinelor de pretutindeni!

a... da, si este si ziua mea. stiam eu ca m-am nascut cand trebuie. de asta ma inteleg atat de bine cu domnii, de asta nu se incumeta sa ma ia niciunul de nevasta... sunt prea puternica, aproape egala cu ei. glumesc si chiar zambesc!

inca ma mai bucur cand este ziua mea. astazi ma ca supara ploaia. nu a mai fost asa din anul in care am implinit 18 ani. dar, sper sa fie cu noroc, sa insemne prosperitate.

multumesc enorm - cuvintele sunt atat de mici pe langa imensa bucurie si zambetul aparut pe chip la citirea fiecarui mesaj de la oameni dragi, prieteni, cunoscuti - tuturor! sper din tot sufletul sa va fiu alaturi cand aveti nevoie de mine... cu o vorba... o imbratisare... un zambet... o iesire... un umar (cam osos cei drept)... sa va ascult.

constientizez ca sunt copil. inca! mama, mi-a facut cadou bani. niciodata nu a facut asta. stia mereu ce imi doresc si ma surprindea. vazandu-mi mirarea, imi spune: "sa-ti platesti asigurarea la masina!" ihmm... asta era. deci, am crescut. am invatat sa conduc. am responsabilitati.

C' est la vie, ma cherie!

imi doresc o raza de soare azi... zambete si bucurii in fiecare zi... prieteni sinceri toata viata!