marți, iunie 5

Diverse

Am uitat sa scriu despre faptul ca la Bookfest, la unul din standuri, doamna de acolo imi spune:
-Luati reviste pentru copii. Sunt gratuite.
Ma aplec si vad titlul revistei. PRIKI.
- Eu am povesti publicate in aceasta revista (bineinteles fara a primi nimic in schimb, nici macar multumesc). 
*
Zilele acestea ma simteam abatuta... singura... fara elan. Intuitia imi intra in alerta.
Azi ma suna un amic, care imi criticase destul de dur povestile, iar eu reactionasem vehement (tipic pentru un Taur ranit in orgoliu; incerc sa ma temperez, sa mai las de la mine). 
- Stii, simteam nevoia de a discuta cu cineva si cunoscandu-te, am ales sa te sun.
Si-am ascultat, cum,"lasandu-ma" pe mine in lumea mea ocupata, cu proiecte, teatru, povesti, cursuri fel de fel, s-a implicat intr-o relatie cu o femeie si mai ocupata.
- Deci se poate si mai rau....
- Da, se poate si mai rau.... Ce ai mai scris pe blog? N-am mai citit, deoarece ea este ff posesiva.
- Nici nu ai vrea sa citesti.... niciun barbat nu-mi mai comenteaza pe blog, cu toate ca sunt sigura ca citesc. Vreau sa scriu o carte despre psihologia masculina....:) Dar voi incepe cu tatal meu, apoi unchi, sefi, profesori, colegi... si numai in al 9-lea ceas,voi povesti fara  a da nume, despre prieteni. 
Chiar zilele trecute am fost intrebata: "Postarea x este despre mine? Cate postari ma au ca subiect masculin?"
Domnilor, stati linistiti... niciodata nu voi da nume.... plus ca toate sunt astfel scrise incat eu si numai eu stiu cine este descris acolo. Unele sunt pur si simplu fictive, pornind de la un vis... un cuvand auzit intre colegi... etc. :)
*
Sunata din nou. Alt domn... cred ca cel mai sincer, dur, direct din cati am cunoscut. Fara ocolisuri imi spune.
- Tu lasi timpul sa treaca pe langa tine. Traiesti de azi pe maine.
- Profesional stiu foarte bine ce vreau... peste ani si ani... sentimental,recunosc, mi-e teama.
- Nimeni niciodata nu iti poate garanta nimic. Nu exista incredere 100% in nimeni si nimic. (la naiba.. are atata dreptate! totul se poate rasturna intr-o secunda). Problema la tine este ca nu stii ce iti doresti cu adevarat. Chiar poti primi totul, poti avea ceea ce meriti, insa, tu NU STII ce vrei. (din nou touche... urasc cand descopar ca altii au dreptate).


Mesajul " O zi buna"

“Ţi se pare că un om are merite? Pune-i piedici la tot ce năzuieşte, la tot ce face. Dacă meritul lui e real, va şti să înfrângă sau să ocolească piedicile.”
Stendhal

“Creativitatea poate învinge aproape orice. Actul creativ, victoria originalităţii asupra obişnuinţei înlătură orice obstacol.”
George Lois

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… obstacolele nu ţi se opun, ci mai degreabă te redirecţionează încet.  Este important să nu vezi ceea ce ţi se opune ca “inamic”. Poate fi adeseori cel mai bun prieten al tău, trimiţându-te spre un ocol care te duce departe de ce ar fi putut fi cel mai mare obstacol al tău. Trimite deci, un cuvânt de mulţumire, pentru orice pare că ţi “se opune” acum. Toate lucrurile în viaţă se întâmplă spre bine. Ai incredere n Dumnezeu pentru asta.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

Model

Sunt un model de ambitie si perseverenta in lucrurile care imi plac... dar nu sunt un model pentru a invatat pe de rost pagini fara sens, care nu-mi folosesc la nimic....
O colega, ma intreba azi, daca eu am lucrat pe perioada masterului.
- Da, am lucrat.... din multe motive... 1. imi place sa fiu activa si nu am fost niciodata o tocilara; am lucratdin anul 3 de facultate, fapt ce m-a facut clar sa-mi pierd bursa. 2. nu avea cine sa ma intretina in scoli inalte (facultatea e facultativa, mi-au spus ai mei). 3. e  o provocare pentru mine sa pot face mai multe lucruri importante si interesante in paralel. 
- Aha....
....