duminică, octombrie 5

Cine sunt?!

"Niciodata sa nu uiti de inima ta!"
Sa fii TU...sa privesti oamenii din jurul tau...sa nu te razbuni pe altii pentru ca ai o stare proasta, ca esti suparat pe X sau pe Y. Sa ierti si vei fii iertat. Sa iubesti si vei fii iubit. Exista atatea feluri de dragoste: dragostea de mama, de frate, de prieteni, de colegi, de sot....de copiii. Tipuri diferite...dar cu acelasi numitor: daruire, zambete, imbratisari, incurajari, stergere de lacrimi, oferirea unui umar pe care sa se planga, un sarut de incurajare etc. etc.
Daruieste, dar opreste-te si ai grija de sufletul tau. Fa ceva ce iti place...stai putin cu tine...roaga-te si MULTUMESTE pentru ce ai primit.

Jumatatea mea - Taxi

" Reiau povestea veche cu sufletul pereche...Se zice ca fiecare are undeva, undeva in lumea asta jumatatea sa . Eu deocamdata imi impart singuratatea in doi ....iau eu jumate si jumatate imi las mie. Ce bine o sa-mi fie...deocamdata. Dar stiu ca o data si-o data trebuei sa te gasesc. Recunosc..n-am puterea sa te recunosc. Cantecul asta e pentru tine si cauta-ma tu.


Cand voi veni insemna ca m-ai chemat, Cand te voi auzi inseamna ca m-ai strigat, Cand voi fii inseamna ca m-ai dorit, Cand te voi gasi inseamna ca m-ai cautat.

Cauta-ma Tu, cauta-ma, cauta-ma Tu... "

Mai bine....

Ma simt iubita...sau sa nu exagerez, placuta.
Atat timp cat esti acceptat la joaca de un copil, cat timp acesta te cauta, inseamna ca ai un suflet bun, curat, ca inca esti "copil".
M-am jucat fotbal cu un pusti de 2 ani si 7 luni, l-am pupat si m-am incarcat cu optimism si energie pentru o noua saptamana.
Am stat la taclale cu o prietena din liceu, si chiar ne gandeam ca ne cunoastem de 16 ani de zile....si nici nu am constientizat. Pana la un punct am avut vieti asemanatoare. Acum, punctele noastre comune sunt independenta si "ghinionul" pe plan sentimental. Dar amandoua suntem femei puternice si stim ca nu putem avea totul, ca nimic nu e intamplator, ca fiecare are destinul sau.
Fericire si ganduri bune tuturor!