vineri, ianuarie 17

Sfaturile unei tinere care a aflat că va muri

„Nu-ți pierde vremea supărându-te pe oameni. Iartă-i. Viața e mult prea scurtă”, sunt cuvintele postate de Amanda (@TrappedAtMyDesk) pe Twitter.
La cinci zile după ce a postat aceste cuvinte, Amanda a murit. La începutul anului trecut, doctorii au diagnosticat-o cu glioblastomul multiform, o formă rară de cancer la creier.
Tot atunci, Amanda a aflat că mai are de trăit doar câteva luni. Și-a dat demisia de la serviciu, a călătorit și și-a sunat mama, cu care nu mai vorbise de ani de zile.
Shannon McKarney, un utilizator de Twitter, care o știa pe Amanda doar de pe rețeaua de microblogging, a făcut un clip cu cele mai importante postări ale Amandei din ultima perioadă a vieții.
Provocarea mea pentru voi în 2014: Uitați-vă la ceea ce ați lăsat în urmă. Care e moștenirea voastră?”, explică Shannon scopul acestui film.

VREAU

VREAU SĂ EVADEZ DIN CERCUL RESTRÂNS ÎN CARE NU MAI ÎNCAP, NU MAI AM AER... 

VREAU SĂ ÎMI COLOREZ CAMERA ȘI SĂ O PICTEZ CU ÎNGERI... AM GĂSIT ȘI OMUL POTRIVIT... LA HIPPO...   http://hippo-atelier.blogspot.ro/p/despre-noi.html

VREAU SĂ FIU EU... FEMEIA VESELĂ... UNDE ȘI MAI ALES CÂND MI-AM PIERDUT PUTEREA DE A ZÂMBI CU SUFLETUL? ȘTIU: CÂND AM ÎNȚELES 100 % CĂ NU SUNT APRECIATĂ... CĂ SUNT COMPARATĂ... CĂ SUNT AȘEZATĂ PE AL NU ȘTIU CÂTELEA LOC DUPĂ ALȚII... 

NIMIC NU POATE FI MAI DUREROS! NUMAI EU ȘTIU CÂT M-AM ZBĂTUT SĂ FIE BINE.. SĂ SPUN PREZENT LA FIECARE SOLICITARE... SĂ NU MĂ SUPĂR CÂND NU AVEA CHEF DE MINE... 

CUM AM FOST ATÂT DE OARBĂ? CHIAR CREDEAM CĂ DRAGOSTEA, RESPECTUL, IUBIREA... EXISTĂ? M-AM ÎNȘELAT! MAI MULT ȘI MAI RĂU CA NICIODATĂ!

NU MAI AȘTEPT DEMULT SĂ MI SE SPUNĂ: ”ÎMI PARE RĂU AM GREȘIT. IARTĂ-MĂ!” 

VREAU SĂ APUC PE DRUMUL CEL BUN... CHIAR DACĂ NU MAI CRED CĂ VOI GĂSI DRUMUL CEL LUMINOS ȘI CORECT! 

VREAU SĂ ÎMI RECAPĂT DEMNITATEA... 

VREAU SĂ REUȘESC! 



7 tipuri de bărbați pe care să îi eviți... mai grav este când au 2-3 caracteristici într-unul :)




Relatiile nepotrivite pe care le-ai avut de-a lungul timpului te-au facut sa iti pierzi increderea ca mai poti intalni un partener asa cum iti doresti. Este normal sa iti fie teama sa te mai implici in relatii, insa nu aceasta este solutia. Invata sa recunosti tipurile de barbati de care ar trebui sa te feresti inca de la primele intalniri. O alegere isteata este primul pas in a avea o relatie frumoasa.
Asadar, iata cu ce tipuri de barbati nu ar trebui sa ai o relatie!

Evita tipurile de barbati care vor sa deveniti intimi prea repede

tipuri de barbati de evitat
Iesiti de curand impreuna, insa el deja iti da impresia sau iti spune direct ca ar vrea sa faceti sex. Motivul? Pentru ca nu a mai simtit asa ceva pentru nicio fata pana acum. Nu pare prea convingator, nu-i asa? Nu te implica de la inceput in aceasta relatie si nu te arata disponibila pentru fiecare intalnire pe care ti-o propune. Daca el nu iti respecta principiile si iti creeaza impresia ca este superficial, ar trebui sa te feresti de el, astfel vei evita dezamagirile ulterioare.

Nu te atasa de barbatii care au o problema cu relatiile de lunga durata

Cu siguranta ai intalnit tipuri de barbati care iti spuneau nonsalant inca de la prima intalnire ca nu le plac relatiile de lunga durata, ci mai degraba cele cu beneficii. Daca tu crezi ca il poti schimba, s-ar putea ca sansele de reusita sa fie mici iar, la final sa realizezi ca ti-ai pierdut timpul cu el. Insa daca iti place mult, poarta o discutie deschisa cu el. Iar daca el isi ia acest angajament si observi schimbari in bine, inseamna ca puteti avea o relatie frumoasa.

Stai departe de barbatii nehotarati!

Tipurile de barbati nehotarati, care nu stiu ce vor de la viata, iti vor da mari batai de cap. Nu numai ca nu sunt hotarati in privinta planului profesional, dar nici pe segmentul relational nu isi vor face prea multe planuri. Increderea in sine, ambitia si echilibrul interior sunt calitati de luat in seama la un barbat si ar trebui sa te apropii de unul care are macar doua dintre acestea.

Inca indragostit de fosta?

Vorbeste mereu de fosta iubita si are obiceiul sa te compare cu ea? Atunci cu siguranta nu a depasit inca relatia, iar daca va primi vreun semn din partea ei, este posibil sa iti faca o surpriza neplacuta. Discuta cu el si fa-l sa realizeze ca nu are un comportament constructiv pentru relatia voastra. Pana la urma, nimeni nu isi doreste sa fie rezerva cuiva.

Tipuri de barbati certareti: stop relatie

barbati pe care trebuie sa ii eviti
Aceste tipuri de barbati transforma orice conversatie intr-un duel in care vrea sa te traga si pe tine. Doar ei au dreptate si vor sa te convinga si pe tine de acest aspect, chiar de la primele intalniri, ceea ce nu este prielnic pentru o viitoare relatie. Fereste-te de partenerii care gandesc astfel, deoarece o legatura cu ei s-ar putea transforma intr-o experienta stresanta, care sa-ti imprime dorinta de a nu mai avea o relatie in urmatoarea perioada.

Te intalnesti cu un misogin? Uita de el!

Barbatii misogini fac tot timpul comentarii rautacioase la adresa femeilor, fara sa tina cont ca ar trebui sa te impresioneze prin cuvinte frumoase si subiecte de discutii interesante. In urma studiilor specialistii au ajuns la concluzia ca acesti barbati nu au relatii de succes, ceea ce nu este chiar surprinzator.

Evita tipurile de barbati dependenti de parinti

Dupa o anumita varsta devine primejdios sa te implici in relatii cu barbati care fie sunt dependenti de sfaturile mamei, fie de portofelul tatalui. Tot ceea ce se intampla intre voi va deveni o discutie de familie, iar lipsa de intimitate va atinge cote maxime, la fel ca rabdarea ta. Esti dispusa sa treci peste aceste lucruri? Daca da, vei avea multe situatii de infruntat.
Pentru a evita posibilele dezamagiri si legaturile obositoare, care iti usuca sufletul, nu te implica in relatii serioase cu aceste tipuri de barbati, in special daca iti doresti o relatie de lunga durata, bazata pe incredere, respect si dragoste.

Relație toxică?

http://www.divahair.ro/cuplu/esti_intr-o_relatie_toxica__q___iata_motivele_care_te_conving_sa_iesi_din_ea!

Esti de prea mult timp intr-o relatie toxica insa nu gasesti puterea necesara sa renunti la ea? Iata de ce merita sa renunti la aceasta legatura care nu te face fericita.

Linistea si libertatea ta sunt cele mai importante


Adevarul este greu de suportat uneori, dar te elibereaza de lucrurile negative ale vietii. Asadar, accepta ca legatura pe care o ai cu partenerul tau nu te implineste si nu te lasa sa te dezvolti asa cum ar trebui. Nu ai reusit sa il schimbi si ai facut prea multe compromisuri pana acum. De ce crezi ca s-ar schimba lucrurile pe viitor? Ai dreptul sa fii fericita, libera si linistita.
pobleme in cuplu

Fericirea ta nu depinde de un partener


Probabil ca ti-a fost frica sa iesi din aceasta relatie toxica din cauza ca iti era teama de singuratate sau de ceea ce vor spune cei din jur. Fericirea ta nu trebuie sa depinda de o relatie. Gandeste-te ca iti va fi mult mai bine singura, decat intr-o legatura nepotrivita. Vei invata treptat sa te bucuri de viata si de statutul tau si vei realiza ca nu este atat de grea noua perioada. Reia legatura cu vechii prieteni, iesi in oras, descopera locuri noi, incearca sa recuperezi tot timpul pierdut, facand ceea ce iti place. Viata ta poate fi mult mai buna fara cel care iti rapea zambetul de pe buze cu nemultumirile si lipsa de respect pe care ti-o arata zilnic.

Iti va creste stima de sine


Trebuie sa-ti repeti zilnic ca esti o femeie puternica si ca poti sa iesi din aceasta relatie toxica. Esti frumoasa si te poti descurca perfect si singura. Nu ai nevoie de cineva caruia i-ai dedicat atatea lucruri frumoase, insa nu ai primit nimic in schimb.

femeie increzatoare
Nu uita ca violenta imbraca mai multe forme. Nu numai forma violenta a ei este periculoasa, ci si cea verbala, care poate fi la fel de extenuanta si de dureroasa din punct de vedere psihic si emotional. Toate amintirile urate, jignirile si lipsa de apreciere te-au facut sa-ti pierzi increderea in tine, insa dupa ce te vei elibera, te vei simti mult mai bine din acest punct de vedere.

Renuntand la o relatie toxica, vei avea parte de o noua iubire


Daca te vei desparti de actualul partener, va trebui sa uiti de aceasta perioada, in special de momentele urate. Incepe o noua etapa din viata intr-un mod pozitiv. Daca esti o fire careia nu ii place sa stea mult timp singura, elimina bagajul plin de emotii negative si implica-te intr-o noua legatura, iubeste alt partener care va sti sa te aprecieze si sa iti raspunda in aceeasi maniera.

Gandeste-te cat de pretioasa este viata


Viata ta este pretioasa, astfel ca nu are sens sa renunti la tot ceea ce iti place sa faci, la iubire, la familie, la proiecte, pentru o persoana care nu apeciaza. In plus, o relatie poate fi toxica nu numai pentru un partener, ci si pentru celalalt, astfel ca despartirea va fi cel mai bun pas pentu voi. Daca nu va mai iubiti, nu va mai intelegeti si nu mai sunteti fericiti unul cu altul, irositi momente din viata voastra, care ar putea sa fie frumoase.
Nu iti fie frica sa ramai singura si nu gandi negativ atunci cand te gandesti la despartire. Avand in vedere ca esti inr-o relatie toxica, renuntarea la ea va fi o eliberare. Acorda-ti o noua sansa sa fii fericita, pentru ca meriti.

Oameni și oameni printre OAMENI

Acum vreun an sau poate doi, cam pe vremea aceasta, traversam o perioadă urâtă, ca și acum. Am discutat cu o amică, care trecuse și ea de curând printr-o experiență sentimentală neplăcută și hotărâsem să ieșim la un cappucino, să discutăm ca între fete. Dar... de unde... nu mi-a mai răspuns la mesaje... la mailuri nici atât. Am înțeles: nu își dorește... nu are timp... etc.
Cu timpul, am descoperit de fapt că cercul ei de prieteni/prietene era elevat... aveau bani... ieșeau în locuri scumpe, teatre, ateneu, operă. 
Nu și-ar fi dorit în ruptul capului să aibă drept prietenă pe cineva care a experimentat și dormitul în mașină sau la cort, care are un salariu de profesor, care se îmbrăcă de la reduceri. 
M-a durut o perioadă... și chiar am regretat... dar nimic nu este întâmplător. Cu siguranță trebuie să învăț ceva din treaba aceasta.
Oare chiar așa? Numai banii contează? Faptul că ești îmbrăcată cu haine de firmă și ai prieteni cu vile este cel mai important? Doare.. chiar îmi doream să discutăm, să o am prietenă... 
Viața te învață că e mai bine să fugi de oameni falși, care uită unde s-au născut... și ce este important în viață (bunătatea, armonia, prietenia sinceră). 

Citate DALAI LAMA