sâmbătă, octombrie 17

Eu... azi şi ieri




Ieri dimineaţă, la metrou... m-am întâlnit cu un fost elev de-al meu. El m-a abordat, m.a salutat şi m-a întrebat dacă îmi amintesc de el. Da, cu siguranţă mi+am amintit căci a fost un elev bun. M-am simţiti bine... chiar "specială", "importantă". Este student la psihologie acum... sunt mândră de el. Un băiat cu mult bun simţ. L-am întâlnit şi la un târg de carte, îi cumpăra mamei "Mănâncă, roagă-te, iubeşte"...
Azi, am mers în excursie la Trei Brazi, apoi spre Poiana Secuilor, apoi spre cabana Susai... PREDEAL, judeţul Braşov. Am mers cu o prietenă care a vrut să mă scoată din starea de oboseală şi tristeţe - nejustificată. Am cunoscut oameni veseli, am mers, m-am plimbat, m-am udat la picioare... am simţit ce înseamnă muntele. Am găsit prima zăpadă, zăpada mieilor... Am atins-o... am pus o dorinţă arzătoare, care sper să se adeverească. Miros de cetină... sublim.
Nu vreau să cred în horoscop. Îmi scria azi că sufăr de oboseală cronică... am dormit în autocar... mi-a prins super bine această excursie.
Mulţumesc prietenă ce te gândeşti la binele meu!
Ajunsă acasă, am verificat comentariile de pe blog, şi am văzut că am primti un premiu de la Darry.Anna. Mulţumesc din suflet. Promit că scriu cât mai mult şi mai frumos... şi mai ispititor! Nu îmi doresc ca blogul să devină creativ, a fost creat pentru a-mi scrie gândurile şi visele, pentru a-mi fi instrument de exerciţiu de scriere creativă.
Să auzim de bine... şi să citim cât mai multe postări originale.