vineri, decembrie 28

Eu in 2012





Horoscop taur 2013

Taur
În prima jumătate a anului, nativii Taur primesc un start promiţător înspre câştigarea siguranţei financiare care este atât de importantă pentru semnul lor. Întreaga idee de securitate, de stabilitate, este centrală în preocupările acestor nativi iar anul 2013 se dovedeşte generos în acest aspect. Bineînţeles că nimic nu se câştigă pur şi simplu şi că este nevoie de un pic de efort, însă norocul este de partea lor dacă sunt pregătiţi să facă ceva în acest sens.
Este momentul cel mai bun pentru a începe să-şi materializeze planurile: dacă îşi doreau de mai mult timp să devină independenţi financiar, acum o pot face; dacă sperau la un loc de muncă mai bun sau la o mărire salarială, acum este momentul să aplice pentru aceste schimbări. Sunt în mod special avantajate ocupaţiile legate de vânzări, media, comunicaţii.
În a doua jumătate a anului, Taurii încep să îşi investească cea mai mare parte a energiei în comunicare, în schimb de idei şi în îmbogăţirea cunoştinţelor lor. Curiozitatea lor devine insaţiabilă iar capacitatea lor de a asimila informaţii noi este remarcabilă. La mulţi se va remarca o schimbare de mentalitate, o reală transformare a viziunii lor despre lume şi despre viaţă. S-ar putea ca sursa acestei înnoiri să o reprezinte o călătorie în străinătate, contactul cu o nouă cultură, asimilarea unei mentalităţi noi care să le schimbe întreaga perspectivă asupra propriei vieţi şi asupra vieţii în general. Este posibil ca unii nativi să se mute în străinătate sau să aibă contact cu străinătatea.

Zona în care li se va cere cel mai mult maturitate va fi cea legată de relaţii. Dacă există puncte nevralgice în relaţiile lor de orice natură (dar în special în cele personale), vor fi nevoiţi să lucreze asupra lor şi să găsească cea mai bună rezolvare; însă nu o rezolvare care să-i avantajeze în primul rând pe ei, ci una care să aducă echilibru şi în raport cu celălalt.
Sub presiunea nevoii de a privi adevărul în faţă, vălul iluziei se va destrăma în ceea ce priveşte unele legături din viaţa lor iar în consecinţă unele relaţii se vor destrăma, altele se vor trasforma în altceva, dar la modul general vor avea legături mult mai reale şi mai mature cu cei din jur. Vor privi cu alţii ochi atât ce aduc ceilalţi în relaţia cu ei, cât şi aportul lor personal la acele relaţii. Vor rămâne în picioare acele legături care sunt cu adevărat solide şi stabile.
Ultimul lucru pe care ar trebui să-l neglijeze în acest an este sănătatea. Chiar şi cei care se bucură de o stare solidă de sănătate ar fi bine să nu se fie delăsători şi să nu facă compromisuri; dieta ar trebui să fie cât mai echilibrată, odihna suficientă iar fumatul, alcoolul si alţi intoxicanţi sa devină o prezenţă cât mai sporadică în viaţa lor, preferabil eliminată complet.