miercuri, decembrie 1

fata cu mentosane


mentosanele erau o pasiune mai veche de a ei. cand era bucuroasa, trista, singura sau inconjurata de oameni dragi, ea manca mentosane. ele existau in buzunare, in sertare, in geanta... pretutindeni unde era ea.

acum, sfasiata de depresia ce i-a facut sufletul sa-i sangereze, desface cu degetele tremurande un pachet de mentosane, ingheata durerea si, cu patura pe picioare, citeste: "Iubiri perfecte, relatii imperfecte - Cum sa vindecam ranile sufletului" - JOHN WELWOOD.

citate:

"desi viata poate ca nu ne ofera tot ceea ce am dori si contine tot felul de socuri si dezamagiri, orice se intampla poate fi un dar - pentru ca ne ajuta sa ne trezim, sa ne dezvoltam noi puteri si resurse si sa devenim fiinte umane mai iubitoare. in acest sens, viata inca este generoasa si buna cand se manifesta in feluri socante sau feroce. in orice moment avem posibilitatea de a alege intre a fi recunoscatori pentru ceea ce am primit sau a ne plange de ce ne lipseste."

"in lumea asta sunt foarte putini oameni care au capacitatea de a va vedea cu adevarat si a va cunoaste asa cum sunteti in realitate. nimeni altcineva nu va poate vedea si nu va poate vedea frumusetea cu consecventa si exactitate. frumusetea nu este un lucru palpabil, ci o calitate subtila, interioara, care deseori nu este vizibila din exterior.
nu exista cale de a ne elibera de starea de neiubire sau de ostilitate atat timp cat luam in nume de rau comportamentul altora fata de noi.
asadar, cand oamenii ne trateaza intr-un mod neglijent sau dureros, am putea incepe sa le vedem lipsa de bunavointa ca pe un semn al tensiunii si suferintei lor interioare izvorate din propria instrainare."

"nu exista arma mai puternica pentru obtinerea adevarului decat aceasta: sa te accepti pe tine insuti". (SWAMI PRAJNANPAD)

"nu te vei simti niciodata iubit pana nu te iubesti pe tine insuti' (ARNAUD DESJARDINS).

"NU EXISTA OAMENI RAI, CI DOAR OAMENI CARE NU AU FOST IUBITI CUM TREBUIE. " (ARNAUD DESJARDINS)

fata cu mentosane inchide cartea... zambeste.... asculta o melodie frumoasa primita in dar de la un om minunat. "sunt o norocoasa, sunt o rasfatata de soarta si mangaiata zilnic de Dumnezeu".

http://soydeaire.labuat.com/ ... desen si muzica.....

cu sufletul in mii de bucati, incerc sa iert...
e greu cand esti ranit cu propriile vise...
e inutil sa ma intreb de ce?
e inutil sa gasesc raspunsuri....
nici cel ce m-a ranit nu le stie... asa a crezut ca e bine...

o lacrima aluneca pe obraz... ingheata, asemenea naturii din asta zi de decembrie...
cu teama de oameni inoculata in sufletul sangerand, porneste sa caute speranta de bine si frumos!

fosnetul pachetelor de mentosane o face sa zambeasca... atat i-a ramas, zambetul. doar zambetul o mai reprezinta intr-o luma inghetata si fara suflet!