sâmbătă, martie 8

La mulți ani femeie!

Urez cu bucurie, zâmbet... din tot sufletul meu... copilăros și optimist și vesel.... un LA MULȚI ANI MAGIC, SENIN, ÎMPLINIT, ARMONIOS, GINGAȘ, FERICIT tuturor femeilor din viața mea: mama, sora, verișoare, prietene, colege, cunoștințe feminine, femeile pe care le-am întâlnit pe stradă și mi-au zâmbit sau mi-au adresat o întrebare!

DRAGĂ FEMEIE, îți doresc să fii puternică... să privești atent în sufletul tău luminos, să faci curat, să arunci tristețea, nemulțumirea, răutatea, invidia... să devii radioasă, blândă, optimistă, veselă... să te bucuri de aer... de muzică... de lectură... de filme.. de soare... de plante... de ciripitul păsărilor... să găsești dorința de a-ți împlini cele mai adânci dorințe... oricât ar fi ele de puerile sau dimpotrivă, grele, imposbile. Dacă îți pui în minte, forța gândului este uimitoare. Nu mă crezi? Încearcă! Scrie-ți pe un bilet 10 dorințe... și pornește să te imaginezi că le-ai împlinit. Joacă-te și împlinește-le! Călătorește! Dansează! Citește! Iubește! Cântă! Pictează! Sări coarda! Sări șotronul! Lasă un copil să se joace în părul tău! Zâmbește-i unui bătrân! Dăruiește din pachețelul tău! Dăruiește din ce ai primit tu! Dar din dar se face RAI! Nu fiți egoiste! Să facem un lanț al feminității și al bucuriei!

Vă admir pe toate... vă am drept modele... și învăț (pe furiș) de la fiecare dintre voi - colege, prietene, vecine, rude!

Vă doresc o viață frumoasă, blândă, senină, veselă, cu puterea de a depăși toate obstacolele ce vă apar în cale pentru a vă testa răbdarea, simțul umorului, bunătatea, încrederea în forțele proprii. 

ÎMBRĂȚIȘĂRI VESELE, OPTIMISTE, CURAJOASE, SENINE, COLORATE, CĂLDUROASE!