joi, iulie 28

Concurs pentru frumusete

Acum ceva vreme, KaBEa, imi atragea atentia ca a aorganizat la ea pe blog un concurs. Am dat eu like pe facebook, dar era necesar sa scriu si o postare. Prinsa in 1001 si una de directii, am ezita, am amanat, am uitat in unele zile.

Dar, gata, nu se mai poate. Mai ales ca azi am fost la o sedinta de infrumusetare (nici nu aveti idee ce bine este), am ales sa scriu despre frumusete.

Eu aleg varianta naturala - si slava Domnului ca inca la mine se poate - a leacurilor pentru ingrijire. De exemplu, pentru musculatura fetei, fac periodic acest exercitiu: repet de cate ori vreau, literele X O U, tragand buzele cat se poate de mult (cel putin in cazul lui X).

Prefer mastile din fructe si legume.

KaBea mestesugareste produse naturiste. Asa ca, ia clati-va ochii cu minuni create de natura, si impachetate maiestuos de KaBea.

Mai multe AICIKABEA

Un nou look

Cum spunea cineva odata: "sunt prea sarac sa ma imbrac in zdrente" (parca asa suna citatul), azi am mers sa imi schimb look-ul. Initial nu voiam ceva major. Acolo insa, rasfoind diverse reviste, am zis, hai sa incerc o schimbare mica.

Poate imi voi schimba si norocul?

Vreau si eu vacanta.... A fost un an greu Doamne... neuronii mei sunt ferfelite...

Te roooog, indura-te si de mine! Am fost o fata decenta.... cuminte.... darnica...