marți, august 12

TAUR Legea karmica a atractiei


Gandurile tale si emotiile tale dominante fac sa se manifeste un tip de realitate. Asa pot deveni realitate dorintele, dar in acelasi fel si temerile. Cele mai ardente dorinte ale tale sau gandurile tale cele mai intense, pe care le ai intentionat sau neintentionat, ajung sa se manifeste. Cu cat te concentrezi mai tare asupra lor, cu atat mai puternice devin.

Detalii aici > http://horoscop.garbo.ro/articole/16869/horoscopul-legilor-karmice-invataturi-karmice/pagina-2.html#ixzz3A9rMKaKh 

Taur - 2015


Nativii din Zodia Taur vor fi provocati de catre 2015 sa dea tot ce este mai bun din ei insisi, in toate aspectele vietii. Rabdarea si stabilitatea ta provoaca efecte pozitive in anul lui 2015. Vor fi momente cand vei simti nevoia sa iti asumi anumite riscuri si sa iei decizii cu privire la viata ta si la viitor. Vor aparea noi idei in aceasta perioada, idei care te vor ajuta sa iti construiesti visele. Nativii din Zodia Taur vor avea un an 2015 foarte bun, dar sa ne bucuram de vara lui 2014, construind un viitor frumos si stabil!

Detalii aici > http://horoscop.garbo.ro/articole/16711/horoscop-2015.html#ixzz3A9r0Nxjg