vineri, decembrie 13

Antologia de texte literare pentru prescolari cu Tobias :)


 Multumesc editurii Aramis pentru aceasta surpriza! Cartea cuprinde snoave, povesti din folclorul diferitelor tari, proverbe....merita sa existe in biblioteca dumneavoastra! 



Credeti in Mos Craciun :)

Carte cu Mos Craciun! :)

 Semn de carte pentru colectie!


Caaarti pentru copii! Uraaaaaaaaaaaaaa! Sa luam autografe!... sa cumparam.... sa daruim!

Tobias de la o generatie la alta :)

Acum vreo 2 ani o mamica ce imi urmarea activitatea de scriioare pe blogul www.povestileLizei.blogspot.com, m-a abordat pentru a-mi cere toate cele trei carti scrise pana la acea data, decembrie 2011. Toate acestea erau pentru Miruna, fiica cea mare.
Astazi, obosita si suparata pe egoismul, rautatea, invidia oamenilor... am deschis mailul si uitati ce am gasit:
 
"Buna,
vreau sa-ti spun ca de cateva seri ascultam povestile tale la radio Itzy Bitzy. Miruna a recunoscut vocea Ceraselei Constantin cu care ea a facut anul trecut un curs de teatru la gradinita.  
Iar Victor e noul admirator al lui Tobias, e asa caraghios cum merge cu ea prin casa seara (e aproape cat el cartea) si se duce la sotul meu sa i-o citeasca (de fapt se uita pe poze si el ii face un rezumat ca Victor nu are inca rabdare sa stea la toata povestea). Dar il iubeste pe elefantel si ma bucur ca l-a descoperit ca Miruna are acum alte povesti preferate si il lasase deoparte.
Sarbatori minunate iti dorim!
Dana, Miruna si Victor"
 
Multumesc, Dana! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ofere clipe de neuitat alaturi de copii si de cei dragi! Va imbratisez cu drag si bucurie!