marți, iunie 7

Eu si gemeneala

Micutul Horia se rostogoleste singur. Nu are stare nicio clipa! Nu ii mai pot lasa nesupravegheati. Din prea multa dragoste, o atinge pe Ana pe fata,  ii baga degetele in gura, este atras de ochi. Ana este si ea foarte vesela. Rade in hohote si are pofta de joaca.... pana cand i se face somn. Atunci, totul s-a terminat. Incep un plans de zile mari. Da din picioare isi se loveste cu manute peste urechi. Pana reusim sa o linistim ne obosesti si pe noi. :)
Sambata am ajuns la Bookfest sa vad oameni dragi. Am luat o singura carticica pentru copii de la o editura din calarasi, nou aparuta, Cutiuta cu Povesti (scriu si publica printre altele si povesti personalizate; asa imi trebuie daca nu m-am mobilizat ca in 2011 cand am inceput proiectul povestilor personalizate sa ilpatentez la OSIM sau sa fac ceva serios cu el). Sunt urmarita de gemeni! Citind acasa povestea, descopar ca este vorba despre doi dinazauri, gemeni, Tony si Vicky. Hahahahahaa.
Am vazut oameni dragi.... carti frumoase! Mai nou sunt tot mai atrasa de cartile pentru copii. Insa, trebuie sa ma opresc. Am achizitionat foarte multe carti si jocuri in ultima perioada, iar acum chitai de bani. Pana la indemnizatie mai este destul de mult. Ca la noi iin Romania dureaza pana iti calculeaza, pana te verifica...etc.
Vremea aceasta ma oboseste teribil! Micutii dorm bine cand este innorat, cand ploua!