vineri, iunie 4

calatorie...

pornesc spre Targul Neamt, frumoasa zona a Modovei... pe care am vizitat-o in fuga putin la Botosani cu un proiect cu scoala.
imi voi lua aer proaspat in buzunare si mireasma de iarba si natura in par. culoare si credinta - voi vizita Agapia si Varatec - in suflet.
ma voi ruga pentru toti...
sunt putin cam aeriana... fie oboseala fie visare de dor si iubire fie ... nu mai stiu ce.... (azi am semnat ceva fara sa citesc ce semnez - apoi, am realizat si mi s-a facut teama; am si o incredere oarba in oameni; aveau uniforme de la Distrigaz... Doamne trezeste-ma la realitate si ai grija de mine).
fie ca aceasta ieisre sa ma inspire si sa ma aduca la realitate.

5 iunie -ziua mediului

natura ne daruieste atatea lucruri frumoase... culoare, miros, umbra, hrana, energie... se poate sa ii oferim o zi de sarbatoare?
o zi in care sa colectam hartie pentru a salva viata unui arbore.
o zi in care sa adunam PET-uri pentru a oferi un strop de aer parcurilor si spatiilor verzi.
o zi in care sa plantam arbori.
o zi in care udam cu grija florile si le vorbim!
o zi in care nu omoram vietuitoare.
o zi in care apreciem varietatea speciilor de organisme animale si vegetale!
o zi in care sa nu uitam apa curcand la robinet.
o zi in care nu rupem flori.
LA MULTI ANI NATURA!

Imi doresc… si as face

Imi doresc sa fac atat de multe, incat obosesc gandind. Am inceput prin a citi, in fiecare seara, adesea si in autobuz, putin cate putin, pana mai umplu golurile de lectura. Continui cu a spera la un final de an scolar grandios. As vrea sa sofez. As face lectii de actorie cu Daniela Nane. As merge in tabara de scriere creativa de la Cumpatu, organizata de Fundatia Calea Victoriei. As vrea sa pictez pietre de rau. Imi doresc sa fac minuni si oameni fericiti. Imi doresc sa fac multa miscare. As vrea sa tricotez din nou, asa cum faceam candva. Imi doresc sa vad orase unde nu am pus piciorul. Imi doresc sa invat cuvinte noi. As face echitatie. Imi doresc sa studiez arta fotografica. As face o culegere de teste jucause pentru orele de biologie. As vrea fac acte caritabile. Imi doresc sa imbratisez cat mai multi copii si sa-i rasfat (elevii mei de abia asteapta).
Poate imi doresc prea mult… iar de maine as vrea sa incep sa le pun in practica.