luni, iulie 30

Am nevoie...

E plin internetul de sfatul „cere ajutorul!”
Nu știu cum și cât funcționeazăla alții, dar clar funcționează dacă se tot scrie despre, însă la mine nu e fezabil. 
Am cerut să îmi fie share-uit linkul cu magazinul online. Nu numai că nu s-a făcut, dar nici măcar un răspuns... „nu pot”,„Nu îmi umplu pagina cu așa ceva”, etc.
Nu! 
Am nevoie de odihnă, de o ieșire din cotidian, de CURAJ (pentru a conduce din nou, a fi independentă în mișcare, pentru a-mi duce copiii în parcuri), de înțelegere, de ajutor în casă, de un psiholog.
Uneori... când realizez de fapt că am făcut alegeri proaste, mă întreb dacă așa îmi e scris în harta vieții sau sunt foarte proastă. Se pare că acțiunea de a întreține financiar bărbați îmi iese de minune. Am avut două relații în care am făcut asta. Am ieșit. M-am căsătorit. Soțul și-a dat demisia spunând că va lucra de acasă... și ce să văd? Au trecut doi ani de zile în care a adus vreo 100 de lei toți banii (aa...și încă 100 cadou de la mama lui de ziua de naștere). Timp în care nu i-a lipsit nimic. Iar eu, cu toate... facturi, hrană, diverse activități pentru copii (acesta a fost visul meu... să le ofer plimbări, activități, timp de calitate) și o tonă de oboseală care m-a adus în faza în care pierd foarte mult. Greșesc poveștile și sunt nevoită să le refac pe banii mei, astfel încât eu muncesc gratis și DUBLU. 
Acum, când aveam planificată o mică evadare la mare... soțul a decis să se angajeze, că el nu vrea să fie bonă pe plajă. Dar alți tați cum pot? Dar alții cum merg cu copii de câteva luni în natură? 
Am nevoie de CURAJ să pornesc pe un drum al reușitei și al binelui pentru copii, SINGURĂ! Nu sunt nici prima nici ultima. Nu este o rușine!