marți, ianuarie 4

am aflat...

În fiecare zi descopăr oameni, mesaje, idei, fapte ce îmi demonstrează că EU sunt una dintre oamenii normali, dar foarte rari.

Anul acesta mi-am propus să aleg cu mare atenţie oamenii din viaţa mea... scrisesem eu în aceste zile însorite de iarnă. Şi ea, Irene, scrie la fel azi. Concluzia: oamenii chiar dezamăgesc, chiar nu mai au cuvânt, ca să nu mai spun de coloană vertebrală... bun simţ iese total din discuţie.

Blogul ei este un succes. Ea este o femeie frumoasă. Ea scrie senzaţional, bestial, fantastic, nemaipomenit - ideile ni se ating pe ici pe colo - şi chiar supercalifragelistic. Este o femeie specială, o zeiţă...

Nu o ocoliti... minteadeceai.

Copilărie copilăroasă


Azi, mă întorc la copilărie. Oricum sunt copilăroasă, dar azi chiar vreau să mă joc. Aşa că, îmi amintesc cu drag şi plăcere absolută de perioada în care decupam. Nu stau mult pe gânduri, îmi iau teancurile de reviste - colecţie din perioada în care eram fascinată de jurnalism, de revistele pentru femei (am rămas fan TANGO) - şi încep a decupa cu nesaţ, apoi le lipesc pe categorii în agenda mea de vise.

Mă sună sora mea şi îmi spune că mă iubeşte. Zâmbesc şi sunt FERICITĂ! Vă spun un secret: cred că am suferit o mutaţie genetică, iar în genele mele pentru 2011 stă scris FERICIRE în loc de anumiţi aminoacizi, ca de exemplu: LIZINĂ (seamănă atât de mult cu numele meu - ha ha ha).

Am decupat o poză veselă şi pentru voi, cititorii acestui blog, care se vrea a fi vesel (măcar mă străduiesc). Oamenii sunt comparaţi cu oile în biblie, nu? Oiţa mov, rătăcită, sunt eu, nu vă speriaţi.

Vă doresc din tot sufletul să aveţi un an VESEL şi FERICIT LA MAXIM!

Soare

Soare. Eclipsă de soare. Băiatul drăguţ de la ENEL (energie electrică) vine să-i achit factura. Mama îmi strică şusta şi iese ea. O rog să-i dea şpagă. Se supără, dar până la urmă îi dă. "Mulţumesc mama! Hai că e tare drăguţ... şi e şi foarte frig! Merită!"

Descopăr oameni noi... şi învăţ să mă bucur de lucrurile mărunte. Un pix care îmi scrie visele; O carte care mă face să călătoresc departe; Un zâmbet; O baghetă magică; Un cântec; Un mesaj; Un apel de la cineva pe care nu l-am mai auzit de mult.

De ce oamenii pe care i-ai vrea să-ţi fie alături te invidiază, iar cei despre care nu ştii nimic, îţi sunt sprijin la orice oră din zi şi din noapte?

Caut răspunsuri... eu şi Mihaela Rădulescu (febleţea mea).