miercuri, martie 31

Destin

La insistenta surorii mele, am vizionat unfilm... stia ea ca imi va placea. Sunt pasionata de drame... tipic mie. Amurmarit asadar,"Dear John", film drama razboi dragoste. M-a uimit faptul ca, daca ceva iti este sortit, iti este si gata.
Mereu am vrut sa ii joc feste destinului. Dar, acum constat ca el a castigat mereu. Mi-am jurat ca nu voi lucra o zi in cercetare si am lucrat 3 ani. Mi-ampromis ca nu ma mai intorc in invatamantul preuniversitar si am revenit mai repede decat am crezut. Mi-e teama!
Ma amuza ideea ca.... mi-am spus ca nu ma voi marita cu un medic - sunt o persoana geloasa si nu vreau sa aiba de-a face cu multe femei; ha ha ha - si parca vad ca asta ma asteapta. Ha ha ha.
Simt - deh, intuitia feminina - ca viata mea va suferi transformari majore in curand. Nu stiu exact ce, dar simt ca mi se pregateste ceva de catre domnul DESTIN.
Imi amintesc si cartea de Tarot extrasa la cursul de scriere, MOARTEA, si explicatia profului: "Un nou inceput, o schimbare majora in viata ta."
Astept... cu emotii intense si zambetul pe chip si speranta de bine in buzunarul stang, in atriul stang cecontine oxigen si voie buna.
Toate cele bune sa se adune.