miercuri, mai 24

Lansare de carte

Dupa muuult timp, am ajuns la o lansare de carte. Este vorba de "Fata din Brooklyn" de Guillaume Musso, de la editura All. 
Este o carte frumoasa, psihologica, politista, de dragoste. 
Lansarea a fost mai mult decat interesanta!
Cartea este foarte frumoasa si captivanta!
V-o recomand!
Ca si mersul la targul de carte Bookfest!
Din pacate eu nu mai am timp sa citesc cat as dori. Am tot primit carti de la diverse edituri (si le sunt profund recunoscatoare), am cumparat carti pentru copii, dar nu reusesc sa le citesc. Cred ca am nevoie de un program foarte strict de ordine si disciplina.

Mancare

Acum o inteleg pe mama cand era suparata ca nu mancam. Ma cuprind o mie de sentimente de vina. Daca nu gatesc bine? Daca nu stiu sa le ofer hrana intr-o forma atractiva? Daca nu am rabdare sa le dau sa manance?
Tot vad mamici care mai de care mai talentate in ale cartilor de bucate! Probabil nu am suficienta rabdare. Nu stiu ce sa zic. M-am amuzat teribil cand l-am vazut pe Horia cum mananca singur ceapa verde. Aseara s-au distrat copios cand le-am dat sa guste inghetata. Horia radea cand simtea gustul de rece. Iar Ana atingea cu degetul si il savura cu o pofta fantastica!
Ana este fan legume. Horia e fan branzeturi. Ii plac si crenvustii, dar nu ii dam. A mancat de tri ori pana acum, dar gata. Am decis sa ii eliminam din alimentatie. 
Sunt avizi de ciorba! Carnea nu prea o agreaza, dar am inteles ca e genetic. Nici eu nu iubesc carnea.
Trebuie sa iau carti de bucate sofisticate pentru copii, scrise de vedete autohtone (Printesa Polinic de la Antena 1 si Tilly Nicolae - de la emisiunea "La bloc" si prezentatoare la Radio Itsy Bitsy) 
Sa avem pofta!

Bucurii

Micutii se joaca tot mai frumos si ma solicita in jocurile lor. Sunt atat de veseli! Ma bucur nespus de mult cand ii vad asa. Imi doresc sa ii cresc frumos, sa le ofer o educatie solida si multe iesiri in natura.
Sunt fericita cand ii vad pasionati de carti! Isi iau cartea lor preferata si o rasfoiesc,citind pe limba lor. 
Saptamana aceasta imi doresc sa ajung la Bookfest si sa le cumpar 2-3 carticele adecvate varstei. Recunosc ca au si rupt cateva carti. Dar am pastrat paginile si le mai admira din cand in cand. Le voi achizitiona carti cartonate, cu sunete si imagini frumoase, poate chiar puzzle. 
Fiecare zambet de-al lor imi da putere. 
Ieri am dormit cu ei vreo trei ore. Cred ca simt cand sunt cu ei in camera. Vad ca ma vor tot mai mult in preajma lor. Ma cauta, ma striga. Vin langa mine in pat dimineata. Sunt adorabili! Parca simt ca ma pregatesc sa ma intorc la scoala din septembrie. 
Acum am realizat cat de important este sa fiu langa ei. M-am implicat in multe proiecte care m-au solicitat foarte mult si am obosit. Ba chiar ma simt epuizata! Uneori am ales asa pentru ca am nevoie sa imi folosesc mintea, dar mai ales nevoia acerba de un ban in plus. 
Sper sa reusesc sa duc la bun sfarsit proiectele, apoi sa am macar o luna de vacanta in care sa calatorim toti 4 foarte mult. 
Zambete si momente de recunostinta!