luni, aprilie 18

Concurs de Paste


Bine ati venit pe blogul "bios-doareu"... despre viata, cu bune si cu rele, cu zambete si bucurii, cu magie si ganduri senine, si pe ici pe colo cu un strop de optimism. Viata nu este doar lapte si miere, asa ca incerc sa raman ancorata in realitate, desi visez la cai verzi pe pereti, si la Feti Frumosi si Ilene Cosanzene care se regasesc aici, si se iubesc si traiesc fericiti pana la adanci batraneti.
Pentru ca azi, viata mi-a demonstrat ca inca sunt cu toate tiglele pe acoperis, ca am idei dragute, m-am gandit sa aduc bucurie oamenilor care intra prin casuta mea - pe care o aerisesc zilnic si ii imbunatatesc aspectul (atat cat ma pricep, caci sunt certata cu tehnica).

Ce bucurie poate fi mai mare decat a primi un dar! Da... insa, cum nimic nu e gratis, (sau nu toti am fost cand s-a impartit norocul) am decis sa organizez un concurs.

Pentru ca tot vine Pastele, am decis sa aleg doua variante de a ne aminti de aceasta sarbatoare.

1. Urari catre cei dragi: Cel mai frumos catren folosit ca dedicatie pentru sarbatorile pascale.
2. Povesti: O scurta poveste/ intamplare haioasa legata de un iepuras.


Vor fi trei premii pentru fiecare varianta constand in carti, CD-uri, DVD-uri, rechizite.

Daca voi fi asaltata, am sa recurg la votul cititorilor.

Va astept cu mare drag, nerabdare si curiozitate! (postarile se fac la comentarii).

Data de participare: 18 aprilie - 21 aprilie (orele 24). MULTUMESC! Inspiratie si multa bafta!

Soarele din noi


cand soarele a iesit din scutece, si a inceput sa se urce pe scara cerului ca un copil zvapaiat, i-am desenat repede chipul in nisipul adunat in sertarul amintirilor.

priveste-l! iti amintesti de el? sunt sigura ca nu. zambeste! poate stergatoarele de ciocolata din creierul obosit de prea multe ganduri, isi vor face datoria.

intinde-ti mainile si daruieste un strop din lumina ce se adaposteste in tine! fii o raza pentru soarele omenirii! multumesc! MULTUMESC acum pentru atunci si pentru totdeauna!