luni, august 26

Cu autograf pe "4 Usi si alte povestiri" de A. G. Billig

La autograf...
Sper ca talentul să fie contagios.... şi să ne întalnim la cat mai multe seri similare.
Mulţumesc din tot sufletul,  Femeie Zambet, A.G. Billig!
Povestirile sunt senzaţionale.... m-au fermecat, emoţionat, dar şi speriat pe alocuri.
A.G. Billig scrie cu patos si talent!
Oameni dragi, nu rataţi manualul cu povestiri de viaţă, despre viaţă, despre regăsire, despre iubire, despre Karma, despre talent, despre vise împlinite.

Povestiri si ateliere

Citesc povestirile din cartea "4 usi si alte povestiri". Imi plac la nebunie. Metafore frumoase. Oameni simpli dar cu suflete senine, si mai ales cu vise. Este o carte ce TREBUIE  citita si din care poti invata lectii despre viata: sa fii bun, sa traiesti intens, ca ai un rost al tau, ca e important sa faci ceea ce iti place si sa crezi in tine. Povestirea "Mama" m-a induiosat pana la lacrimi. "Visare" am vazut-o transpusa pe scena de catre autoarea A.G. Billig, dar tot am lecturat-o cu ardoare si dorinta de a evada din orasul imbacsit de oameni reci, prefacuti, terni. "Bucurie" este o poveste pentru orice anotimp si este frumoasa... cu vreo 3 povesti in una...legata de personajul principal: taximetristul. "Calugarul" de asemenea iti face pielea de gaina si descoperi (reinveti) ca nimic nu este intamplator. "Animatoarele" este o povestire incitanta. "Doi ochi verzi" este o povestire despre destin, despre "ce ti-e scris in frunte ti-e pus".
Restul in curand.
Pana una alta, as vrea sa stiti ca ofer lectii de scris povesti pentru copii. Si ne vom lua rolul in serios, si vom scrie povesti minunate. Va garantez. Asa ca, va astept sa va inscrieti pe site-ul Cursuri MiniMe. Vom face si mici scenete... :)
Pe curand!