marți, februarie 18

PENTRU CĂ MERIT!


http://www.stilultau.com/blog/stilul-tau/de-ce-nu-orice-femeie-isi-poate-transforma-suferinta-intr-o-poveste-de-succes/
STILUL TĂU... ANDREEA PAPP
Pentru ca POTI!
Stii, sunt femei care-mi spun ca sunt nefericite din cauza “calitatii” iubitilor lor, sunt femei care-mi spun ca sufera din pricina traumelor suferite in copilarie, sunt femei care sunt ranite si inselate in casniciile lor, sunt femei nefericite in multe case si mie mi se cere sa vin cu solutii la problemele lor.
Misiunea mea este foarte frumoasa si periculoasa in acelasi timp pentru ca devin responsabila de actiunile femeilor pe timp de criza si asta ma face sa-mi cantaresc bine cuvintele inainte de-a pasi in povestea de viata a clientei mele.
Si de cele mai multe ori aleg sa raspund la strigatele de ajutor prin experientele mele de viata.
Pentru ca sunt mai bogata in experiente decat in tehnici si pentru ca o poveste este mai eficienta decat o tehnica sau o reteta de medicamente.
Insa astazi voi face ceva ce nu fac in mod obisnuit, si anume, iti voi spune ce sa faci!
Pentru ca simt ca viata ta este in pericol! Iar eu vreau sa incepi un proces de vindecare astfel incat viata ta sa fie un motiv de fericire!
Ia aminte la ce-ti spun azi pentru ca nu se va intampla des sa-ti dau sfaturi bune. :-)
Poti sa te indepartezi de sursele de nefericire daca viata ta este in pericol.
  • Poti sa te indepartezi  de suferinta daca esti abuzata, jignita si umilita.
  • Poti sa te indepartezi  de suferinta daca prietenii si familia te trag in jos!
  • Poti sa te indepartezi de partenerul  tau daca te impiedica sa evoluezi!
Fara sa acuzi, judeci sau sa te invinovatesti pe tine sau pe ceilalti, indeparteaza-te pentru o perioada de sursa “nefericirii”, ca sa spunem asa.
Vezi tu, oamenii nu sunt rai! Insa sunt autodistructivi si se pricep al naibii de bine sa se traga in jos unii pe altii. Si cand se intampla asta unul este responsabil sa faca ceva!
Mi s-a intamplat si mie sa zac in slabiciune, confort si amanare, dar m-am trezit la timp ca sa fac schimbarile care mi-au readus energie, curaj, nebunie si creativitate.
Cateodata oamenii de langa noi ca sa nu ne piarda ne fac sa vedem lucrurile distorsionat si o perioada de distantare nu strica ca sa ne punem in ordine lumea interioara.
Ai dreptul sa te izolezi o perioada ca sa te studiezi in profunzime. Si aici ma refer la o perioada de introspectie in care sa vezi ce este in neregula cu tine de ce inca suferi si atragi oameni si evenimente care-ti produc neplaceri.