marți, martie 26

Tobias la grădiniţa Conil Kindergarten

Tobias a ajuns din nou la grăniţă. Pe o asemenea ninsoare, i-a fost destul de greu să se urnească. Era câtpe ce să întârzie.Copiii îl aşteptau cu bucurie, aşa că s-a înveselit pe dată.
Am întrerupt lectura, deoarece obosisem. Copiii ascultau fascinaţi.Au fost fooooooarte cuminţi. Au vârse între 2 şi 6 ani, dar au fost senzaţionali. Un murmur de nemulţumire s-a auzit.
- Vreţi să vă mai citesc?
- Daaaaa....
Am continuat şi ei au ascultat fascinaţi.
Mi-a plăcut mediul.. prietenos... educatoarele extrem de calde, calme şi zâmbitoare.
I-am întrebat despre visele lor. Iată răspunsurile:
- Eu vreau să devin fotbalist. Îmi cumpără tata tricou cu numărul 7 al lui Ronaldo de la Barcelona.
- Vreau să devin bărbat şi constructor! 
- Vreau să devin zână.
- Ai grijă că zânele sunt blânde şi fac numeroase fapte bune, îi spun fetiţei.
- Vreau să mă fac poliţist.
- Vreau să devin mamă. 
Asta m-a impresionat până la lacrimi. 
- Vreau să devin pictoriţă... desenez maimult plante şi animale. La oameni mai am de exersat.
Le-am cerut să desenez un animal din povestea lui Tobias.  În timp ce măpregăteam să plec, un băieţel a venit să mă ţină de mână. Alţii au venit să-mi spună visele lor.
Dragi părinţi,dedicaţi timp şi atenţie copiilor dvs. Sunteti de-a  dreptul binecuvântaţi! Bucuraţi-vă de cei mici.
Copilăria are farmecul ei.

Revista SOLISIS şi blogul meu

 Adesea mă întrebam de ce păstrez blogul. În primul rând pentru a mă elibera de stres.. (bine asta o fac întrun jurnal intim)... dar şi pentru a împărtăşi bucurii, zâmbete,impresii culturale (cărţi,reviste, filme,muzică, piese de taetru) cu cei care îmi trec pragul acestui spaţiu virtual. 
Azi... am primit un semn că sunt utilă oamenilor...  şi atâta timp cât cititorii se regăsesc pe alocuri în scrierile mele,înseamnă că nu sunt anormală, plecată cu sorcova sau dusă cu pluta.
LECTURAŢI REVISTA SOLISIS, DISTRIBUITĂ GRATUITĂ PE MAIL. 
Pentru a primi revista gratis, trimite un mail la adresa,solicitând abonarea.
 office@solisis.org


Mailul primit de la Andreea,cea care se ocupăde revista Solisis şi de centrul de dezvoltare personală.
 
Buna Claudia,
 
M-am regasit in blogul tau si te felicit pentru articolele tale si munca pe care o depui. Avem nevoie de bloguri care sa ne inspire sa traim mai frumos.
Eu reprezint un centru de dezvoltare personala si armonizare din Bucuresti si incercam sa realizam cat mai multe seminarii in care sa ne cufundam si sa gasim toata energia pozitiva.
De curand am lansat si revista online gratuita pe care vrem sa o trimitem catre cat mai multi oameni pentru a gasi in ea o pauza binemeritata!
 Daca vrei sa ne urmaresti ai mai jos urmatorele date:
 Multimim pentru ce faci si daca doresti sa ne sprijini cu aceasta revista iti stam la dispozitie (te poti abona la ea gratis prin site-ul de mai sus).
 
O zi frumoasa,
Andreea

4 zile de voluntariat la Sala Palatului

Buna tuturor,
 
Sper ca va gasesc pe toti bine si sanatosi. Pentru a mai uita de vremea geroasa de afara, initiem o actiune de voluntariat de aceasta data in cadrul asociatiei Daruieste Viata
Desfasuram un proiect pentru  dotarea si modernizarea maternitatilor din tara, alaturi de Horia Brenciu. La spectacolele pe care le va desfasura la Sala Palatului in zilele de 27, 28, 29, 30 martie, vom pregati si distribui formularele 230 pentru redirectionarea celor 2% din impozitul pe salariu.
 
Primii 6 dintre voi care au deschiderea si dorinta de a participa la aceasta actiune, va asteptam cu drag in zilele mai sus mentionate (maine prima zi), intre orele 14-20. Apoi vom dansa la concert.
Astept raspunsul vostru astazi pana la sfarsitul zilei pentru a putea reveni cu detalii in privinta locatiei.
 
Cu drag,
 
Bianca Voinescu
 
Asociatia DARUIESTE VIATA
Asociatia SALVEAZA VIETI
 
0729 999 777