sâmbătă, martie 13

Tarot

A fost o saptamana obositoare, cu multa alergatura. Vreme cumplita ce ne-a chinuit, mi-a pus capac. am stat o zi prin ninsoare, uda si am racit. A trecut... si vor trece si altele.
Vineri am curs de scriere creativa. (Cum nimic nu e intamplator, cand proful s-a prezentat, ajunsa acasa am verificat si am observat ca ii urmaream blogul). Aseara, de-abia imi tineam ochii deschisi (cursul este de la 19 la 21) si proful ne-a spus sa tragem cate o carte de Tarot (el a facut curs de scriere in Spania, dupa reguli mult mai stricte) si sa scriem un dialog. Cica aceste carti, creeaza adevarate povesti. (Ma mai jucasem anul trecut prin octombrie si mi s-a adeverit). Cand am tras cartea, m-am speriat, m-am albit, sangele mi-a inghetat in artere si vene, oasele s-au blocat in articulatii, chipul meu s-a transformat, m-au trecut toate transpiratiile. Am spus: "Pana aici mi-a fost!"
Prietena mea, imi spune: "Clau, revino-ti!"
Proful, plimbandu-se printre noi, imi spune: "Moartea? Nu te speria. Interpretarea este pozitiva. Te vei desprinde de trecut, vei suporta o transformare, viata ta va porni pe un alt drum".
"Uff... Multumesc. Asa sa fie. Chiar am nevoie. Ma ratacisem putin pe drumul asta!"
...
Deci... nu tot ce e negru e chiar atat de negru. Sau cum se spune: nu e dracul chiar atat de negru.
Cand ma voi transforma, sa-mi spuneti...
Cand viata mea se va schimba, va voi spune... Ha ha ha (mai in gluma mai in serios, am asa niste senzatii de metamorfozare a vietii mele).