joi, septembrie 2

astrele imi sunt alaturi.... nu vorbesc in van

la intuitie se pare ca stau bine...

macar astrele imi stiu gandurile :)) si tin cu mine. :)) ei, va povestesc tot ce mi se intampla.... deocamdata, am primit o clasa cumplita la dirigentie. :)) va trebui sa le fiu mama, prietena, sora... profesoara... sper sa-i ajut, sa le fiu de folos, sa ii iubesc si sa ma iubeasca. :P

www.garbo.ro

Horoscop Taur pentru toamna 2010

Nici nu apuca sa-si concretizeze bine planurile pentru perioada care va urma ca surprizele incep deja sa se tina lant pentru nativul Taur. Sezonul de toamna aduce cu el o rasturnare a situatiei domestice: Taurul se vede pus in postura de a se muta intr-o casa noua (ceea ce nu-i displace deloc!). Se lasa cu totul prins in febra renovarilor si face un pas important in viata sa, mutandu-se impreuna cu partenerul sau. Pe de alta parte, o parte dintre Tauri trec prin anumite schimbari in ceea ce priveste cercul lor de prieteni. Le este greu sa se adapteze lor si vor trebui sa accepte despartirea de un prieten bun, care le-a fost alaturi in momente mai putin fericite. In Octombrie insa, sunt avantajate indeosebi aliantele pe plan social.

Taurul experimenteaza lucruri noi pe plan profesional plecand de la contactele sale sociale proaspat stabilite. Chiar daca vor fi definitivate abia spre mijlocul iernii, proiectele financiare nefinalizate incep sa prinda deja un contur. Sanatatea este domeniul care le va da multe batai de cap Taurilor in luna septembrie, multi dintre ei confruntandu-se cu afectiuni de care nu vor scapa cu una cu doua, oricat de mult si-ar dori. Atentie mai ales la regimul vostru alimentar (MA INGRAS! PROMIT!! HA HA HA) si la tot ceea ce inseamna stres! Se recomanda precautie si moderatie in toate!

azi, am primit povestile de la Itsy Bitsy.... sunt suuuuperb inregistrate, cu fundal minunat! tot sa ai copii! :)

zambesc... si va doresc sa zambiti... sa facem lumea mai frumoasa, sa nu ne mai plangem si cramponam din nimic...

constientizez, fara sa vreau, cat de iubita sunt... si placuta, si apreciata.... si eu ma vaiet. am inteles ca fac asta din teama sa nu fac alegeri pripite... insa, nimeni nu imi poate garanta ca el sau el sau el imi va aduce fericirea deplina - care, fie vorba intre noi, nu exista. niciun filozof nu a spus asta... din cat am citit eu. :)) mai cercetez... - vorba unui pusti de 4 ani: " nu ma las! dar nu ma las! :))

imbratisari cu voie buna!