miercuri, mai 4

Aflu azi.... si ma bucur


aflu cu fiecare zi ca stiu tot mai putin din cat ar trebui sa stiu. ma gandesc ca timpul alearga turbat, si nu stiu daca e bine sa alerg in pas nebun, sa tin pasul cu el, sau sa ma opresc din cand in cand sa respir corect, sa imi mangai sufletul, sa-mi dreg glasul, sa cunosc oameni, sa iubesc, sa citesc, sa scriu, sa plantez un pom sau o floare, sa construiesc o casa, sa daruiesc un zambet, un cadou.

aflu ca una dintre participantele la atelierul de scriere "Incubatorul de condeie" si-a publicat o carte pentru copii. v-o recomand cu caldura. o puteti comanda aici: www.povestejaponeza.ro! o comand in fuga, desi banii mei sunt numarati, dar nici ca-mi pasa. citesc recenzia facuta de un om minunat, am eu impresia ca este zeu, ca are puteri nebanuite, ca nu se odihneste, ca poate face atatea lucruri deosebite.

aflu ca o alta cursanta, are deja o carte de poezii tiparita si mi-a trimis-o prin posta. e pe drum. si sar de bucurie, si ma invart... si as saruta toti oamenii zambitori pe care i-as intalni in cale. e cazul sa ma temperez caci am niste intalniri importante si cateva zile incarcate la scoala.

aflu ca presa din Romania este la pamant si ma bucur ca nu am facut pasul de a urma cursurile facultatii de jurnalism sau sa ma angajez intr-o mare corporatie jurnalistica de spalat minciuni. aflu ca oamenii inca isi urmaresc interesul.

Tu ştiai?

Ştii tu cât este de înalt cerul deasupra ta? Atât cât ţi-l imaginezi…
Ştii tu cât de puternică este dragostea? Atât cât vrei tu să o simţi…
Ştii tu cât de aproape îţi este Dumnezeu? Atât cât Îl laşi tu să-ţi fie…
Ştii tu că depinde numai de tine dacă înaintezi sau baţi pasul pe loc?
Dacă realizezi ceva sau dacă viaţa trece numai pe lângă tine?
Dacă transformi mica ta lume care te înconjoară sau dacă rămâne totul neschimbat în jurul tău?
Toate acestea îţi stau în putere… dacă vrei…
Dumnezeu este cu tine. Ştiai asta?


aflu ca sunt o fata norocoasa si un om care evolueaza... :) si zambesc...