miercuri, decembrie 15

soare cu dinti in iarna


zi de iarna insorita. ies in curte in maneca scurta si realizez ca e iarna si ger. soarele este un semn de speranta, si atat. nu mai are putere in acest anotimp, dar se pare ca baba iarna a semnat un pact cu el, sa mai apara din cand in cand, sa mai indeparteze depresii, sa mai salveze vieti si bineinteles zambete.

iarna este un anotimp al linistii. noi nu constientizam si nu apreciem ca dupa o primavara in care revenim la viata, si ne agitam prin parcuri sa inhalam verdele si bucuria naturii, vine vara, cu frenezia concediilor la mare, munte, strainatate, paduri si sute de plimbari; apoi urmeaza toamna, cand se numara bobocii, incepe scoala, conservele pentru iarna, se face vinul. iarna este pentru incarcarea bateriilor, pentru regasirea linistii si iubirea de sine. sarbatorile sfinte sunt prilej de a ne intalni cu oamenii dragi: rude, prieteni. este sansa de a ne repara greselile de peste an, facand o fapta buna, daruind celor nevoiasi.

nu constientizam si alergam dupa mancare - de parca am manca cu zece guri si am avea trei stomacuri - suntem ahtiati dupa bani si cadouri scumpe, cand frumusetea consta in lucruri simple, facute manual, pentru fiecare om drag in parte, caci fiecare din noi este unic.

oboseala de peste an este accentuata de stresul alergaturii dupa lucruri care nu ne fac fericiti. incercam sa muncim mai mult... pentru a obtine o prima sau cine stie ce alt avantaj... off... cat rau ne facem singuri!

va urez ca bucuriile sa apara la fiecare pas si zambetele sa va fie prietene in fiecare secunda... pornesc la un seminar despre viata...


(Re)deseneaza-ti Viata cu un altfel de condei......

Te afli la o rascruce de drum cand nu stii incotro este directia cea buna?
Te simti de prea mult timp in rutina si in lipsa de motivatie?
Te intrebi care ar fi acel ,,ceva,, care ti-ar implini viata?
Te indoiesti de capacitatea ta de a o lua de la capat ?
Te auto-limitezi in explorarea unor noi posibilitati?
Te ascunzi de propria si de autentica ta menire?

Daca ai raspuns ,,da,, la macar una din aceste intrebari, Editura Ascendent si Salon In Light te invita la o intalnire-seminar in care vei afla , prin teste, prin expuneri teoretice si prin discutii interactive, cum sa redevii creator al propriei vieti, cum sa ajungi sa simti implinirea prin ceea ce faci. Clara Toma, consilier in comunicare si Luminita Baltaretu, formata in metoda Asculta-ti corpul, iti vor povesti cum si-au redesenat vietile si iti vor impartasi din ceea ce ele au aflat si au experimentat pe drumul schimbarii.
...un seminar care te poate ajuta sa faci primul pas pe Drumul Tau...
Costul seminarului este de 35 lei de persoana, iar locatia este Salon Inlight, str. Paraschiva Gherghel 14, vis a vis de p-ta Domenii.