joi, septembrie 22

Eliberare

Zambetul te asteapta in prag. 
Alerg spre sufletul tau cu pasi de urias.
Fiecare gand venit de la tine ma face sa tresar.

Cand aripile tale ma vor atinge,
-Tocmai am aflat ca esti un inger din cei multi ce graviteaza in juru-mi-,
Te voi saruta, te voi imbratisa, iti voi sopti cat de mult te iubesc.
-Cat de mult te iubesc? De ce ma intrebi? Te iubesc cu toata dragostea acumulata in timp, te iubesc cate stele sunt pe cer, cat lungimea apelor curgatoare din intreaga lume, cat inaltimea muntilor celor mai greu de escaladat.... te iubesc asa cum meriti, asa cum credeam ca nu voi iubi vreodata. Te iubesc pentru ca ma iubesti, pentru ca ma incurajezi, ma admiri, imi dai putere, imi sadesti aripi si ma faci sa plang de fericire. Te iubesc pentru ca-mi citesti povetsile si ma lasi sa fiu o femeie in noapte si copil in razele luminii ce patrund pe fereastra caminului nostru. 

Fiecare zi poate fi ultima... dar e cea mai originala zi traita. 

Simt oboseala cum ma sfasie.... dar lupt sa termin "povestea" si sa ma refac in bratele tale. Sa iti mai spun ca urasc distanta? Cuvintele km sau metru sunt toxice pentru mine. Sunt cutite ce se infing adanc in inima.

Sunt fericita ca las oamenilor ceva din mine... 
Sunt fericita ca te-am cunoscut chiar si pentru atat.
Sunt fericita ca ingerii ma apara si imi dau putere sa fiu EU.... Eu, asa cum simt.... asa cum sunt.... dornica de frumos... Mi-e dor de teatru.... de mirosul de pudra... mi-e dor de socializare... mi-e dor de dans... mi-e dor de dor... Undeva, acolo, curand... le voi trai si le voi impartasi cu cel mai iubit om din lume. Departe... da, prea departe... si va fi cand va fi sa fie....




Minune de-aş fi

Singurătatea se risipeşte în cele patru zări. Dorul îmi zâmbeşte.
- Te voi purta în fiecare zi la el. Îţi voi aduce gândurile şi sărutările lui. Veţi fi împreună. este nevoie doar de răbdarea ta pentru a depăşi testul. Atât.
- Mulţumesc, şoptesc şi îmbrăţişez dorul.

Mă transform pe zi ce trece într-o minune. Fiecare copil întâlnit îmi conferă energie şi putere. 

Pe plaja goală din sufletul meu cresc nuferi. În fiecare celulă a corpului meu înfloreşte o bucurie. Razele soarelui meu încălzesc suflete. Privirea mea doboară răutăţi. Pas cu pas ajung tot mai departe, spre mai bine, mai frumos, mai curat, mai util. Zbor... păşesc... alerg... cânt.... scriu.... dansez.... iubesc.... pentru o lumea mai bună, mai frumoasă, mai veselă.