sâmbătă, noiembrie 3

Examen

Am avut examen pentru obtinerea creditelor acordate cursului "Competente in comunicare - Performanta in educatie". Un teste scris, insotit de o lucrare de 12 pagini, sustinuta in fata unei comisii de specialisti. Mai ceva ca o licenta! Mult stres pentru 25 de credite amarate,slabe si neimunizate.
De ieri, am trecut peantibiotic. Tusea isi face de cap, ca la  hotel. Dureri d ecap au fost sfasietoare.... m-au perpelit pe toate partile.
Sper sa scap cu bine din tot acest carusel care se tot invarte in jurul meu. 
Mi se tot cer divese lucruri... Nu pot spune nu. Ma "trezesc" ca proiectele meu importante stau intr-un colt agitate, nebagate in seama, iar fac servicii altori. Hei! STOP! Opreste-te Claudia draga. Pana aici. Vezi-ti de viata ta, stabileste-ti prioritatile. :) 
Dupa luni de zile, primesc raspuns la un mail legat de o colaborare. Bine ca nu am murit intre timp. Nu am vazut o tara in care asteptam minuni, dar noi nu miscam un deget... mergem mai incet decat melcii...ne impiedicm de zeci de ori...si intr-un final spunem NU, NU SE POATE unei actiuni interesante, care ar putea alina multe suflete.
Dar, TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE MANANCA TOT TIMPUL, CHEFUL SI INTRESUL!
NU SE POATE DRAGII MEI SA FACEM CEVA UTIL IN TARA ASTA.... NICI CA NE PASA DE FAPT. :) SA FACA ALTII, CARE INVESTESC BANI SERIOSI IN CULTURA SI EDUCATIE. NOUA NE ESTE BINE SI ASA. :)
Hai sa aveti un sfarsit de saptamana cu voie buna, sanatate, lecturi, plimbari si armonie. :)