marți, noiembrie 6

Zi de marti

O zi de marti cu dezamagiri... fara chef si cu multa oboseala.
Imi doresc o pauza de la toate... si sa stau cu mine si cu proiectele mele dragi.
Am emrs sa rezolv o problema a unei cunostinte, la Universitatea Spiru Haret. Era nevoie sa ii obtin diploma pentru modulul psiho- pedagogic. Oamenii imi spusesera acum doua saptamani ca nu sunt note pentru acest modul. O intreb:
- Sigur ai fost? Ai dat examenele?
- Da, sigur. Du-te in locul X, la facultatea Y.
Am ajuns. Imi trimisese scanata foaia matricola. Eu am crezut-o pe cuvant. Secretara sefa imi arata in baza de date, apoi pe stick-ul meu cu foaia scanata, ca notele la ultimul examen nu exista. Timpul meu... si alerg pentru problemele altora. Pe ale mele cine le-o rezolva? Mutu... 
Off... cat sunt de fraiera.
Acasa, discutie cu un domn elevat, parinte, care imi tot spune ca vrea sa ii faca educatie fiului, sa il invete corect limba romana. Este "pasionat" peste masura de bani. Scrisesem despre cele 25 de credite ale cursului de competente in comunicare. Domnia sa, a crezut ca am facut credit la banca pentru a-mi continua profesia. Foarte amuzant! Ii explic ca aceste credite sunt de fapt puncte. Inversunat, ca poate atata scoala m-a prostit imi da copy-paste la definitia cuvantului credit din DEX. Bravo! Foarte destept. Apreciez. Insa... mai interesati-va, domnule director si parinte ce doriti o educatie la inaltime pentru pustiul dvs. si din alte surse. Si pustiul dvs va avea nevoie de credite pentru a trece dintr-un an universitar in altul. Ar fi fost frumos din partea dvs. sa va cereti scuze ca ati vorbit in necunostinta de cauza, si pe deasupra, oriat de suparat ati fi pe cineva, se spune la revedere la finalul unei discutii. Educatia asta, manca-o-ar cainii. Nu-i nimic. Mai exista inca profesori competenti, care incearca sa suplineasca cei 7 ani de acasa. :)
Trimisesem o propunere catre o institutie onorabila din Bucuresti. S-au aratat interesati. Apoi, desi mi-au promis un raspuns final in 2 saptamani, a fost nevoie de inca 2 mailuri. Azi am primit un raspuns in care eram anuntata ca ei deja aveau in lucru ce le propusesem eu. MI-AU FURAT IDEEA! BRAVOOOOOO! MINUNAT! FELICITARI! SUNT FERICITA CA TRAIESC INTR-O TARA CU OAMENI CULTI SI MAI ALES HOTI. 
Si cam asta a fost ziua mea... :)
Slava Domnului ca a fost marti.