miercuri, noiembrie 14

Un dar pentru zeci de zambete sincere

Dragilor,

anul acesta de Sfântul Nicolae m-am gândit să aducem bucurie copilasilor internati in Spitalul Fundeni. Fac asta in memoria tuturor celor care nu mai sunt acolo, copii cărora as fi vrut să le strâng mâna sau să le ofer o imbratisare.

Dacă doriti să mă ajutati sau să participati la acest eveniment găsiti toate detaliile in link-ul de mai jos.

http://nicoletatintea.blogspot.ro/2012/11/de-sfantul-nicolae-pentru-copiii.html

Vă multumesc tuturor,
Nicoleta
 
 

Da mai departe / film cu Kevin Spacey

FILMUL MERITA VIZIONAT... E OBLIGATORIU.... HAI SA "DAM MAI DEPARTE".

MULTUMESC...

O ZI CU BUCURII....

FIE CA POSTUL PENTRU SFANTA SARBATOARE DIN AN CE SE APROPIE CU PASI REPEZI, SA NE FACA MAI BUNI, SA NE IERTAM UNII PE ALTII SI MAI ALES PE NOI INSINE, SA CREDEM SI SA AVEM SPERANTA. 

FILMUL IL GASITI AICI:
 
mai departe  
Prezentare: Ca orice copil, Trevor crede în bunătatea fiinţei umane şi este hotărât să schimbe lumea în bine. Şi chiar reuşeşte.
O temă de studii sociale, primită de la profesorul său la şcoală, îi dă copilului ideea de a promova un "joc" prin care tu să faci 3 fapte bune la trei oameni străini, iar ei să nu te răsplătească pe tine, ci să facă, la rândul lor, 3 fapte bune altor persoane străine. Schema sa piramidală are un succes extraordinar şi este descoperită de un reporter, prins şi el în "joc".
Intervievat, Trevor spune că oamenii sunt prea temători să-şi schimbe propriile vieţi pentru a face din lume un loc mai bun pentru toţi. El însă dovedeşte ulterior că este dispus la sacrificul suprem pentru a-şi susţine iniţiativa. În final, mişcarea socială cuprinde întreaga ţară, sute de oameni venind să-l omagieze pe băiat.
Detalii tehnice despre film pe IMDB.com