duminică, octombrie 30

Pentru tine... cel ce te recunosti

E tarziu si sunt obosita. Am dat liber mintii in aceste zile. Am ascultat muzica - Mozart stiam ca este folosit in terapie -, si am scris povesti. Nu, nu iau bani de pe urma lor, dar stiu ca sunt publicate si lecturate de suflete care au nevoie, care vad frumusetea din cuvintele simple.

Mi-e dor nespus de o stare de liniste si de bine. Mi-e atat de rusine si ma simt vinovata ca nu ma pot aduna sa scriu serios stii tu ce. :) Iarta-ma. Voi finaliza de dragul tau tot ce am inceput. Imi doresc sa ma eliberez, dar sa nu renunt ca o laşă. Astept cu emotie timpul imbratisarilor in miros de ciocolata calda si cetina de brad. Mi-e dor de simplitatea vietii in doi. Ma simt atat de rau cand iti simt vocea trista.... ma simt fara nicio putere, si inima mi se strange cand bobul de orez cand stiu ca te-as putea alinta. Habar n-am de ce e viata asta asa... habar n-am de ce mereu dragostea se afla atat de departe si trebuie sa suferim si sa asteptem si sa dam teste de rabdare si de incredere.... habar n-am ce leac ne vindeca de suferinta dorului sau a curiozitatii de noi.

Mi-e dor de lecturi in caldura  bratelor tale... mi-e dor de zambete si de sentimentul "esti cu mine, va fi bine!"... mi-e dor de un nou inceput care se va continua cu "traiesc fericiti si inainte din poveste mult mai este"... mi-e dor  de privirea ta... mi-e dor pana si de micile tale indemnuri (asta ma asigura ca iti pasa de mine cat de cat)... mi-e dor de un joc de carti pe porunci... mi-e dor sa ne scriem frumoasa poveste... mi-e dor sa te rasfat cat pot eu de des... mi-e dor sa strabat strazile necunoscute alaturi de tine... mi-e dor de nopti impreuna si dimineti imbratisate.... 

Oare cum e sa le simt pe toate acestea? Oare cum e sa fiu o femeie implinita si multumita... fara atatea  diplome ce-mi macina inima, si mintea si ma fac sa  plang de dor de VIATA. Toata independenta obtinuta, m-a facut sa cred ca pot cumpara totul, mai putin dragoste. Cred ca m-am trezit la timp, datorita tie... si  iti MULTUMESC. Nu, nu ma lasa sa-mi "cumpar" copil... ajuta-ma sa invat sau sa reinvat sa iubesc si sa dam  nastere unui copil din dragostea noastra.

Pana nu demult, nu credeam in NOI. Era o joaca si voiam doar sa te incurajez. Acum, am hotarat sa te iau in serios si sa  lupt pentru NOI. 

Ca niciodata, prietenele ma intreaba: "Ceva nou in viata ta?". "Nu, nimic". "Ne refeream la alte planuri in afara de cel profesional". Lupta cea mare se da mereu aici, pe planul carierei. Am  inteles cum sunt perceputa: ca o femeie actuala, activa si ocupata. Nu, nu mai vreau sa  traiesc asa. Te rog, salveaza-ma! Ajuta-ma sa fiu o femeie echilibrata, cu o slujba normala si timp pentru familie, pentru joaca, pentru iubire.

Eu, despre mine si noi

In miez de zi, ma gandesc la noi. Habar n-am pe unde esti. Dar sper ca esti bine. Alerg spre implinirea viselor de a reusi. Ma gandesc sa fiu mama de imprumut pentru o zi. Voi lua in grija o fetita sau un baietel cu nume de Mihai, Gabriel, Mihaela sau Gabriela si ii voi oferi dragoste, atentie, sprijin pentru o zi. Ma gandesc unde sa caut. Sunt atatia copii tristi,  incat mi se pare nedrept sa fac alegeri singulare.

Povestile se astern pe hartie. Sunt vesele si dornice sa fie lecturate de suflete curate.

Dorul de frumos este impletit cu zambete. 

Dorul de iubire imi mangaie chipul.

Gandul de calatorie se opreste la orasul din noi. 

Cum cine cauta gaseste, am ales sa merg aici: CASA INGER ALB. Este si aproape de mine... si simt ca acolo trebuie sa fiu eu. :)


Astro-beauty: Machiaje si coafuri potrivite zodiei tal

Taur (21 aprilie-20 mai)

 
Make up:
Mereu preocupata sa ai o aparenta impecabila, folosesti produse de calitate, chiar daca le achizitionezi cu chibzuinta, fiind cel mai econom semn din zodiac. Chibzuinta sau moderatia este reflectata si in stilul tau, de aceea nu te machiezi exagerat, nu faci experimente si nu esti nicodata vulgara. Incerci sa respecti tendintele si este important ca machiajul sa fie cat mai natural, iar pielea sa nu fie incarcata. Este indicat sa accentuezi ochii cu un fard care face trimitere la natura, in nuante de aramiu, bej, ocru, caramiziu, verde, galben sau roz pal. Pentru ruj, sunt potrivite nuantele naturale, cum ar fi roz deschis sau bej.

Hair style:
O venusiana feminina si traditionala ca tine, va eluda in primul rand parul scurt si stilul rebel, precum si culorile excentrice. Parul drept pana la umeri te avantajeaza, lasat liber sau prins intr-un coc ce subliniaza linia gatului - partea corpului guvernata de acest semn fiind tocmai gatul. Culoarea potrivita este saten deschis pana la castaniu.