marți, martie 28

Carti pentru copii

Am o pasiune nebuna!
Iubesc cartile, dar in special cele pentru copii. Am numeroase carti pe care le-am cumparat inainte sa devin matusa si mama. Nici nu le-am luat din casa parinteasca.
Acum, nu ma pot abtine. E ca un drog! Comand mereu carti pentru copii. In primul rand pentru ca si scriu pentru copii si e important sa fiu documentata, dar si sa ajut scriitorii de literatura pentru copii. Pe multi ii recomand mai departe pe unde mai am si eu trecere. Daca ar face cineva si pentru mine asta! :)
Sper ca biblioteca ce ia nastere sa fie folosita si rasfolosita de catre micutii mei!
De abia astept sa le fac camera lor in vara!
Doamne ajuta-ne!

Buburuze

Buburuzele mele sunt foarte veseli, jucausi si tot mai isteti! Ma inteleg. Stiu ca trebuie sa ii schimb si sa ii spal. Se indreapta singuri spre baie. Ana "citeste" in fiecare dimineata. Horia are si el momentele lui de lectura. Ne jucam foarte mult impreuna. Chiar daca mai plec sau scriu in timpul zilei le ofer atentie. Spun STOP si gata! Sunt a lor! 
Imi doresc sa fie ZEN, sa fie sanatosi, puternici, altruisti si buni. Dar sa nu se lase umiliti si calcati in picioare de niste neica Nimeni.
Sincer, imi doresc sa pot lucra de acasa (sper sa gasesc acea posibilitate, raspunsul corect) si sa ma ocup foarte mult de educatia lor. Sa ii duc la spectacole. Sa citim. Sa calatorim mult. Sa luam cursuri de pictura si de muzica. Sa facem sport. Sa avem o viata frumoasa, echilibrata, minunata!
Dumnezeu ne va asculta rugaciunile cu siguranta!

Lecturi

Promovez cartile editurii Booklet Fiction cu mare bucurie in scoli. Ador ca exista copii care citesc. Unii citesc foarte mult si asta se vede de la o posta. Oferta de carti pentru copii este mare. Parintii sunt bombardati cu oferte. Copiii sunt stresati cu multe cerinte. Este greu! 
M-am dezobisnuit de harmalaie! Ma oboseste obraznicia si lipsa educatiei de acasa. Apreciez rabdarea invatatoarelor!
Imi place cand vad copii care "ma plac". Nu mi-am pierdut lipiciul la copii! Ii ador! De as avea posibilitatea mi-as face o casa mare unde sa aduc multi copii si sa ma ocup de educatia lor: scolara, dar si educatie pentru viata (gradinarit, crosetat/tricotat, gatit, scriere creativa, etc.). Cine stie ce va fi!?