duminică, martie 28

El si muzica


Muzica… salsa… tango… muzica pasionala… ganduri razlete care se alatura dansului si formeaza un adevarat spectacol.
Imi doresc un Do, de la dorinta arzatoare de a-l intalni. E acolo, undeva, si cica ma place, si imi scrie atat de frumos.
Caut un Re de la o revedere placuta, cu ganduri bune si fara Resentimente.
Gasesc un Mi ingrijit, zambetul pe chip si caldura multa de daruit.
Fa, e asa minunat. Fac ce fac si ma gandesc la un dans cu el.
Sol aduce Solutia pentru perioada de solitudine. O melodie “Sa cantam, chitara mea” ma face sa cred ca va fi bine si pentru mine… ca el va veni in curand in viata mea. “Intr-un glas, amandoi sa cantam chitara mea, Hai cantati toti cu noi, Ce frumoasa-i dragostea!”… la la la la la la…
As vrea un La voios si sprinten, care sa ma imbratiseze cu drag.
Si, nu e de la singur. Nu, nu, nu. Este de la situatie rezolvata, adica: “Am inteles ca te plac si nu pot trai fara trai. Am inteles ca vietile noastre sunt facute pentru a se intersecta”.
Un DO de door nebun si dor de ele si door de viata frumoasa si copilarie sprintena si vesela!
Stiu ca, cat voi trai, voi iubi… si voi incepe cu mine, apoi cu el… apoi cu ei si ele si munti si stele si luna si soare… si chitara si poezie…
- Domnul meu, dansezi?
Astept raspuns…. Si zambete si veselie in randurile scrise.

Interpretare test

1. Daca ai ales zborul... probabil ca iti place sa vezi viata ca un intreg si iti place sa vezi cum se leaga faptele. Detaliile mici te pot deranja. probabil ca iti place sa fii liber si sa-ti asumi riscuri.
CARIERA: Probabil ca ai fi un bun pilot sau astronaut, sau sa te gandesti sa lucrezi cu idei mari care ar putea schimba lumea. Cauta-ti o slujba in care sa poti face politica, probabil in guvern sau intr-un grup de cercetare al societatii.
2. Daca ai ales calatoria in timp... poate ca esti interesat de cauza lucrurilor si de modul in care greselile trecutului pot fi folosite pentru a prezice viitorul. Probabil ca esti foarte curios cum traiesc alti oameni.
CARIERA: O cariera in cercetarea stiintifica, istorie sau comportament uman ar fi potrivita pentru tine. Ti-ar face placere o meserie care sa poata influenta viitorul.
3. Daca ai ales puterea de a fi invizibil... poate ca esti timid sau un observator foarte atent. Sau poate amandoua... Probabil sa stii absolut tot ce se intampla in jurul tau.
CARIERA: O cariera potrivita pentru un bun observator ar fi cea de scriitor, artist sau detectiv particular.
4. Daca ai ales vederea cu raze X... probabil iti place sa vezi "prin lucruri" si sa ataci direct miezul problemei. Iti face placere sa gasesti probleme pe care alti oameni nici macar nu le vad. De asemenea, iti place si sa rezolvi probleme,
CARIERA: Fizica, politica, matematica si medicina sunt domeniile car cer buni rezolvatori de probeleme.
5. Daca ai ales puterea de a-ti schimba infatisarea... probabil ca esti o persoana sociabila careia ii place sa se potriveasca oriunde. Probabil ca vrei sa fii admirat de catre grup. Esti un om caruia ii place multimea.
CARIERA: Divertismentul poate fi un domeniu de activitate pentru tine. Actorii pot sa-si "schimbe infatisarea" si sa devina alti oameni. { Eu asta am ales... si mi se potriveste, caci un profesor este un mic actor in fata clasei}
6. Daca ai ales puterea de a citi gandurile... probabil ca reusesti sa ghicesti ceea ce gandesc altii. Probabil ca vezi in spatele spuselor lor ceea ce gandesc de fapt.
CARIERA: Ai putea fi un bun concilie sau psiholog. Aceasta calitate este necesara pentru profesiunile in care e necesar sa intelegi ceea ce gandesc si ceea ce simt ceilalti.
7. Daca ai ales puterea de a vedea in viitor... probabil ca esti foarte creativ si iubeti aventura. Te-ai muta intr-un timp viitor daca ai putea! Probabil ca intotdeauna cauti posibilul si te intrebi cum aceasta ar putea fi determinat sa apara mai repede.
CARIERA: O cariera care sa mearga pe muchia de cutit a gandirii ar fi cea mai potrivita pentru tine. Te gandesti sa devii explorator, cercetator, inventator sau scriiotr de SF.
8. Daca ai ales puterea de a auzi de la mari distante... probabil ca acorzi atentie sunetelor si simbolurilor. Iti place sa fii foarte bine informat despre ultimele noutati. Probabil ca esti foarte curios.
CARIERA: Ai putea fi un excelent reporter sau redactor; sau poate te vei decide sa devii muzician.
Exercitiu:
Scrie o poveste de tine insuti/insati. In poveste, acorda-ti doua dintre super puterile enumerate mai sus. Ce ai face? Unde te-ai duce? Ce ai schimba, daca ai putea, in lume?
Succes.... si voie buna... sa va fie de folos... sa va amuze... sa va destinda... sa va descreteasca fruntile.
Imbratisari si LA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI FLORILOR DE AZI!