miercuri, ianuarie 12

am fost la film


incet incet imi intru in programul meu bogat pentru culturalizarea mea.
azi, dupa treburi gospodaresti, o vizita la Cristi si joaca cu roboti, putina lectura pe revisste cu Scooby Doo, am ajuns la film, la Muzeul Taranului Roman. biletul este ieftin - 10 lei- conditiile sun civilizate, oamenii sunt mai "speciali", per total, raportul calitate/pret este de 90/10.
am vizionat "Reteaua de socializare" film despre cum a fost creat Facebook, in 2004. ce inseamna prietenia, puterea banilor, influenta celor din jur, inteligenta (si valoarea ei), dependenta de site-urilor de socializare. "adauga-ma pe facebook" devenise de acum cativa ani la americani o forma de salut.
m-a amuzat importanta rubricii statului social pentru Facebook. ppustiul care a realizat site-ul, nu a dat importanta acestui aspect pana cand, un coleg a venit sa-i ceara informatii despre o colega de la unul din cursurile pe care le frecventau impreuna.

am zambit.... m-am gandit la prietenii mei si la cat de mandri trebuie sa fie cand scriu married with... sau in relationship with.. :))

pentru mine, Facebook nu este important. stiu insa ca blogul mi-a acaparat timp si energie. nu as vrea sa devin dependenta de internet... dar deja cred ca sunt virusata.

Facebook este o marca... este un succes. are o putere inimaginabila. chiar citeam zilele acestea de statistici de cupluri destramate din cauza acestui site, sau altele care s-au format aici... etc. inclusiv co-fondatorul Facebook-ului, Eduardo Saverin, si-a parasit prietena in urma unei crize de gelozie a acesteia, care i-a reprosat ca a trecut la statut ca este single. :))

este un film reusit, din care se poate invata valoarea prieteniei, a caracterului si puterea banului.
mereu am fost fascinata de baietii de la Harvard - inteligenta, stil, sport, maniere, gentlemeni. :)) mi-am mai uns putin sufletul cu baieti frumosi si destepti si bogati.











lansare de carte

carmenmusatcoman


O doamna minunata, ziarista, o femeie puternica si zambitoare, care a reusit sa isi faca propria editura, lanseaza o carte.

Hai sa ne imbogatim sufletul cu frumos! Haideti sa o felicitam pentru ceea ce face. Ador oamenii care FAC CEVA FRUMOS, BUN SI CU MULT SUFLET!




invat despre gandirea pozitiva

e greu, dar nu imposibil.

alinabuzatu

am invatat ca toate relatiile mele finalizate - frumos sau urat - mi-au folosit pentru a invata sa nu mai intru in urmatoarea relatie de "dragoste" fara lectii pregatite. sa stiu clar daca acel om merita sau nu, sa stiu ce vreau de la relatie si cat sunt dipsusa sa ofer.

am invatat ca intotdeuna merit mai mult. nu e cazul sa accept ceva sau pe cineva daca simt ca nu este ceea ce ma poate ajuta sa evoluez. nu vreau un Fat Frumos, un magnat sau un geniu. imi doresc doar un barbat zambitor, harnic, cult, altruist... alaturi de care sa cresc ca om. sa construim o relatie armonioasa.

mi se spune din ce in ce mai des: "nu mai accepta orice! meriti mai mult! esti prea buna! nu te irosi." (am renuntat definitiv, sa fie mai usor).

Dumnezeu vrea ca tu să ştii ...

…ca poţi să trăieşti o viaţă fermecată, şi că există o formulă prin care poţi să realizezi acest lucru. Iată formula: Poţi trăi o viaţă fermecată fiind cauza ca alţii să trăiască o viaţă fermecată. Adică, să fii tu sursa “farmecului” – a momentelor şi experienţelor fermecate din viaţa celorlalţi. Fii Talismanul norocos pentru toţi ceilalţi! Fă-i pe toţi cei pe care îi atingi astăzi să se simtă ‘norocoşi’ că te-au întâlnit. Fă asta pentru o săptămână şi fii atent la schimbările cauzate. Fă-o pentru o lună şi vei deveni o altă persoană.

Cu dragoste, prietenul tău,
Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

.... la oboseala

oboseala ma chinuie ingrozitor.
mi-am promis ca ma odihnesc inca de la pranz.
nu am reusit si inca nu voi reusi.
visele se prind lant in jurul meu,
formeaza figurine asa cum mi-am dorit.
toti imi vorbesc de iubire... a mea sau a lor,
de parca ar vorbi despre paine feliata sau despre culori.
ceva in mine imi cere sa iau o pauza.
si sa dorm.
chiar asta fac.
v-am lasat cu dorurilesi visele,
cu zambetul si magia din seara aceasta de basm!

de moment

intre sufletul meu si sufletul tau mai este un pas.
un fir de paianjen ne leaga pasii.
tu esti numai zambet,
si vrei si zambetul meu.
da, stiu ca iti place.
poate ti-l voi darui candva.
acum, sufletul meu e gheata.
probabil primavara il va dezgheta.
privirile oamenilor ma sperie.
cu toate acestea le zambesc.
cam chioris, recunosc.
as vrea sa ma topesc in bratele tale,
sau sub privirea ta inflacarata de dor.
as vrea sa am curaj si sa fac pasul dintre noi.
nu pot, pentru ca nu mai cred.
iubirii i-am pus punct, am legat-o fedeles si am aruncat-o in Marea Moarta.
nu m-a placut niciodata, nu o mai las langa mine.
nu-mi spune ca ma insel sau ca tu ma iubesti.
nu, nu, nu, nu.
iubirea pentru mine nu are prezent si nici viitor.
da... cu toate ca imi plac ochii tai, si mai ales inteligenta.
dar hai s-o lasam balta sau sa ramanem la acest nivel,
bine,celmult o intalnire la o cafea.
pe curaand, mon cher!
je t'ador!