sâmbătă, octombrie 18

Povesti, nori, raceala

Ideile curg precum un rau involburat. Nu le pot intelege pe toate. Le prind pe cele care mi se potrivesc si imi raman prinse de degete, de inel. 
Povestile despre emotii si sentimente din aceasta dimineata de la Ceainaria Tabiet m-au emotionat. Copile frumoase, istete si foarte talentate. In curand, voi posta povestile lor. O parte din ele. 
Oare de ce parintii nu isi aduc copiii la astfel de ateliere? Sunt atatea lucruri de invatat... de la cuvinte noi pentru a ne imbogati vocabularul, la exercitii de dezvoltarea personalitatii prin creatie (de exemplu astazi, doua fetite au preferat sa imbine desenul cu scrisul, si astfel au facut benzi desenate; oare parintii lor stiau de asa ceva? tot ce-i posibil) si socializare. Pe langa asta, citim... obligat - fortat citim fiecare un fragment de poveste. Mai ales ca azi copiii nu mai au timp pentru asa ceva. 
Imi plac copiii care au preocupari extrascolare. Viata este un amalgam de notiuni si de trairi. 
Dragi parinti, incercati sa le inoculati copiilor dumnavoastra dorinta de a descoperi frumusetea lecturii, pasiunea pentru poveste si dragostea pentru frumos! 
Nu-mi vine sa cred ca aproape s-a terminat un modul de povesti! 
Saptamana viitoare avem povesti cu si despre muzica in compania muzicii. Si iata asa, cultura copiilor se extinde. Usor, util si totul in joaca!