marți, octombrie 12

o realizare?!

candva, imi doream sa sofez pentru a-mi colora buzele in oglinda retrovizoare. cred ca era perioada mea de pitzi. ha ha ha. apoi, mi-am dorit sa stiu sa sofez pentru a-mi duce copilul la gradinita. viata cu alte prioritati m-a facut sa fac scoala de soferi anul trecut, apoi stiti - cei care-mi cititi blogul - ca in vara mi-am rupt piciorul si intre timp mi-a expirat scoala.
in aceasta vara, dupa ce mi-au redus salariul cu 25% am reinceput scoala. m-a ruinat efectiv. dupa ce am picat la inceput de septembrie, am reusit ca la sfarsitul lui - adica tot septembrie - sa obtin permisul. am primit in dar o masina (contributie mama si sora; eu, cu salariul meu mizer am facut scoala si am mers 4 zile la mare) la mana a doua (asta ca sa nu ma invidiati prea tare).
am condus prin imprejurimi.

azi, am mers sa fac plinul. redau discutia cu domnul de la benzinarie, un tanar charmant... glumesc. ha ha ha. era un tanar dragut si amabil si zambaret.
- dati mai in fata putin sa pot trage furtunul.
zambesc.
- imediat, stati putin ca sunt incepatoare de incepatoare si e prima data cand experimentez acest proces.
a zambit. vai, ce baiat dragut!
platesc si cand sa plec, pana mi-am pus eu centura, unul din spate - tot pustan - claxona in disperare. mi-am impus sa nu aud claxoanele de nesimtire.
- las-o domnule, asteapta, nu vezi ca e incepatoare? spune domnul dragut!

slava Domnului ca sunt doar femeie la volan si nu sunt blonda! ha ha ha.

au fost cativa domni care m-au lasat sa trec.... desi aveau prioritate si - nu sariti! - le-am acordat prioritate, dar... m-au lasat sa virez la stanga.... :))

e greu oricum! cel putin in Bucuresti, a sofa este un sport extrem. cu instructorul mi se parea floare la ureche... acum este.... epuizant.... slabesc 50 g la fiecare intersectie traversata. :))

imi doresc sa devin Schumacher.... :)) aaa... si mai presus de toate, ma pot apuca sa lucrez la facerea unui copil, ca sa-l duc la gradi. :))

cele bune sa se adune in case si in suflete si in gandurile tuturor ce ma cititi!

ale mele dorinte vii si arzatoare....

Imi doresc sa fac reclama la zambet….

Imi doresc sa contruiesc o lume mai frumoasa (poate reusesc educand cat de cat elevii).

Imi doresc o dragoste ca cele biblice.. frumoasa, curata. cu respect si bunatate, din care sa rezulte copii frumosi si destepti.

Imi doresc sa realizez o interesanta si folositoare teza de doctorat (daca tot mi-a mancat ani si sanatate).

Imi doresc sa calatoresc si sa adun date pentru povesti si pentru un roman de succes.

Imi doresc sa ajut, sa fiu acolo unde este nevoie de mine.

Imi doresc sa imi hranesc sufletul in fiecare zi cu rugaciune, si bunatate si fapte bune, dar si cu lectura de calitate, muzica si teatru sau film.

Imi doresc sa merg la un meci de baschet sau de rugby.

Imi doresc sarbatori de poveste… imi doresc sa fac surprize placute cat mai multor oameni in aceste zile de sarbatoare, zile sfinte, cu traditii si protectie divina.

Imi doresc sa public alte povesti, si poate poezii, si poate o carte pentru oameni mari pana la finalul anului.

Imi doresc sa iubesc si sa zambesc si sa fiu iubita, dar mai ales respectata.


pentru cine doreste, o carte "Despre omul frumos" a domnului Dan Puric... un om frumos!

http://www.scribd.com/doc/30683315/Dan-Puric-Despre-OMUL-FRUMOS